e
sv

Zelda: Tears of the Kingdom Oynanış Videosu Yayınlandı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çoğu kişi tarafından gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olarak kabul edilen The Legend of Zelda: Breath of the Wild, sonunda devam oyununa kavuşuyor. Bir yaşadıklarını geliştirmekte olan devam oyunu Krallığın Gözyaşları‘ın geliştirme süreci tamamlandı. Bugün 10 yorumlama oynanış anlatımı yayınlandı.

Görsellik açısından büyük oranda ilk oyunu hayal etmek Krallığın Gözyaşlarıoyunculara yine dopdolu bir açık dünya ve geliştirilmiş oynanış mekanikleri vadediyor.

İşte The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Oynanış Görüntüleri

Hyrule krallığı, ilk bakışta çok değişmemiş gibi görünse de artık bizim Nintendo’nun “uçan adaları” olarak betimlediği yeni yapılar karşılıyor. Gelişen açık dünya ile oyuncular yine keşfetmeye teşvik ediliyor. Oyun bilgisayarında oynanış mekanikleri içinde zaman geri sarmoldukça dikkat çekici.

Öte yandan, farklı oynanış alışkanlıklarını elde etmek amacını elde etmek “Sigorta” çalıştırma, açık dünyada bulunabilen bölümleri birleştirerek kullanma olanakları sağlıyor. Örneğin bir sopa ile kayayı birleştirerek sağlam ve güçlü bir silah yaparak düşmanlarınızı alt edebilir! Artık neredeyse her çeşidi yerleştirmeyi ve çalıştırmayı birleştirerek birleştirerek kendi silahınızı oluşturmak mümkün.

“Ultra El” Adı verilen mekanik ise Link’in istiyorsa bölümleri birleştirerek birbirinden farklı araçların çalışmasına olanak sağlayan. Birkaç kütüğü birleştirerek bir bot veya bir tahta parçasının üzerine yerleştirdiğiniz fanlarla birlikte uçan bir araca sahip olabilirsiniz.

Zelda Efsanesi: Krallığın Gözyaşları12 Mayıs tarihinde Nintendo için çıkış yapacak.

En İyi 10 Nintendo Switch Oyunu
OYUN

En İyi 10 Nintendo Switch Oyunu

Nintendo Switch’in çıktığı tarihe kadar pek çok oyuncu favori el konsolu oldu. Yenilikçi yapı, estetik görünüm ve kendine özel oyunlar ile oyunculara benzersiz bir el konsolu deneyimi sunuyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.