e
sv

Zamunda Benzeri En İyi Torrent Siteleri – 2023

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yılın en iyi torrent sitelerini sizin için derledik. Aktif olarak çalışmaya devam eden siteleri belirleyerek, aranana en kolay ulaşacağını sitelerde bulduk. Listede tanıdık isimler de var, ilk defa gördükleriniz de.

İnternet dünyasının en popüler olanaklarından biri olan torrent, daha uzun yıllarda kullanımda kalacak gibi görünüyor. Hızlı dosya aktarımız için bu sistem güvenlik sorunları da bulunuyor. Ancak listede yer alan en iyi torrent sitelerini Beklerseniz, güvenlik riski en aza indirme

Bugün, Alexa sıralamalarına göre en iyi torrent sitelerini derliyoruz. Yıl boyunca güncellenecek listede, ilerleyen tarihlerde de dönemler en iyi torrent sitelerini bakın. Ayrıca farklı kategorilerdeki en iyi torrent sitelerine göz atmak isterseniz, Torrentsites.com’a gitmeyi de göz atmanızı tavsiye ederiz.

En iyi torrent siteleri:

  • Zamunda.net
  • Torrents.io
  • Zooqle
  • Limetorrents
  • Torrent2.eu
  • Rarbg.to
  • Korsan Koyu
  • 1337x.to
  • YTS.am

10. Zamunda.net:

zamunda

  • Alexa sıralaması: 4.035

Görebileceğiniz en geniş torrent arşivine sahip olan Zamunda.net, yılın belirli zamanlarında ücretsiz üyelik alımı yapıyor. Zamunda.Net torrentlerinin hemen hemen hepsi sağlıklı durumda. Ardanığınız her türden içeriğe ulaşmak mümkün. zamunda‘daki kategorizasyon sistemi ise öğretime ulaşmayı kolaylaştırıyor. zamunda için buraya tıklayın.

9. Torrents.io:

torrentoyunindir

  • Alexa sıralaması: 4.936

Bir torrent arama motoru olan Torrents.me, diğer sitelerin listelediği arama sırasında da tek bir ekrandan ulaşma şansı sunuyor. Bu aramalar, farklı kategoriler halinde karşınıza sonuç listesi olarak çıkıyor. Böylece aradığınız torrent sürümüne daha hızlı ulaşabiliyorsunuz. Torrents.io’ya ulaşmak için buraya tıklayın.

8. Zooqle:

torrent indir

  • Alexa sıralaması: 1.764

BitTorrent altyapısından yararlanan en yeni sitelerden olan Zooqle, kısa sürede oldukça alma hali geldi. Genel olarak filmlere ve dizilere odaklanan arşivlere sahip. Ayrıca yayınlama konusunda, pek çok sitenin başaramadığı sadelik çizgisi var.

Hızlı yükseltmeleriyle farklı kategorilerde de içeriklere erişim olanağı başlatmaya başladı. Listeleme tarzı, rakiplerinden oldukça farklı ve değişken görünüyor. Zooqle’ye ulaşmak için buraya tıklayın.

7. EZTV:

bittorrent indir

  • Alexa sıralaması: 1.276

EZTV aslında oldukça tematik bir torrent sitesi. Ağırlıklı olarak TV dizileri ve programlarının yer aldığı bir arşive sahiptir. oldukça temiz ve hafif bir tasarıma sahip olması, gelecek torrentlere ilişkin olarak bir geri sayım listesi sunması heyecan verici. Geçmişe yönelik torrentleri ayrıntılı olarak aramak için takvim bile sunuyor. EZTV’ye ulaşmak için buraya tıklayın.

6. Limetorrentler:

torrentoyunindir com

Geçen yıl da en iyi torrent sitelerine girmeyi başaran Limetorrents, hemen hemen aynı bölümlere sahip. Bu kadar ön plana çıkmasını sağlayan şey ise sağlıksız torrentlere listelerinde yer vermemesi.

Ayrıca kullanıcılar da kendi torrent yükünü yükleyebiliyor, diğer kullanıcılarla mesajlaşabiliyor, yakınlaşma geri bildirimlerde bulunabiliyorlar. Limetorrents’e ulaşmak için buraya tıklayın. Bu arada sitenin eski Limewire adlı bilgisayar programıyla bir ilgisi yok 🙂

5. Torrent2.eu

torrent oyun

Eğer torrent sitesi yerine sağlam ve çok kaynaklı bir torrent arama motoru arıyorsa, Torrent2.eu’ya bir göz atın deriz. Eski dönemler de torrent kullananların yakından yaşadıkları, benzer bir mantığa sahip Torrentz konuşmanın modern kopyalarını söyleyebiliriz.

90’dan fazla torrent sitesinde arama yapan servis oldukça kullanışlı. Listedeki bir önceki arama motoru olan Torrents.me’den daha popüler. Torrent2.eu’ya ulaşmak için buraya tıklayın.

4. Rarbg.to:

film torrentleri

Kullanıcılarını reklamlarla bezdirmesine rağmen deliler gibi kullanılan Rarbg.to, listelediği torrentleri düzenlemek güncel tutmak özen gösteriyor. Diğer siteler gibi hızlı erişilebilir kategoriler bulunuyor. Hatta kim izleyen bilir ama film fragmanları için bile bir kategori mevcuttur. Sadece kaliteli torrentleri listeliyor olması, haber ve aktüel içerikler sunması da cabası. Rarbg.to’ya ulaşmak için buraya tıklayın. Rarbg.to’yu çiçeklerken VPN’e bağlanmanız olasıdır.

3. Zamunda yokken ağabeyi vardı: The Pirate Bay

korsan körfezi torrent

Tüm zamanların belki den bilinen torrent sitesi olan The Pirate Bay, ne kadar yaptırıma maruz kalmaya devam ediyor. Özellikle geçmişe yönelik arşivlere ilişkin geçmişe yönelik olarak, çalışan torrentlere bu site üzerinden ulaşmak mümkün. Yıllardır değişmeyen kullanıcı dostu arayüzüyle, günümüz sistemine göre oldukça hızlı çalışıyor.

Uyarı: The Pirate Bay’e giriş yaptığınızda bilgisayarınız, platforma destek koruması adına XMR türünde kripto para madenciliği için çalıştırmaya başlar. Eğer bunu saklamak, adBlocker gibi eklentileri kullanabilirsiniz. The Pirate Bay’a ulaşmak için buraya tıklayın.

2. 1337x.to:

torrent indir

Diğer sitelerden farklı olarak günün, haftanın, ayın ve yılın en popüler torrentlerini ana sayfada dinleyen bir site. Ayrıca her kategori için en iyi 100 torrent kolayca ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca kullanışlı akıcı bir tasarım var. 1337x.to’ya ulaşmak için buraya tıklayın.

1. YTS.am:

Eski adı YTS.ag, baskılardan dolayı alan adını değiştirmek zorunda kaldı. Yeni site ise daha basit ve kullanışlı bir bulgu buluyor. Arama motoru, kısaltma açıklama açıklamalarıyla birlikte hızlı hızlı şekilde yürütmeyi sağlar.

Torrentler hakkında yorum yapabiliyorsanız, aradığınızı bulamıyorsanız siteye girebilmek için istek gönderebiliyorsunuz. YTS.am’ye ulaşmak için buraya tıklayın.

Torrent nasıl kullanılır?

  • Adım #1: Buraya tıklayarak Bittorrent’i indirin
  • Adım #2: Aşadan bir site üzerinden istediğiniz dosyanın torrent’ini indirin.
  • Adım #3: İndirdiğiniz dosyaya çift tıklayın, Bittorent’e onay verin

Torrent kullanmadan önce önemli uyarılar:

  • Korsan içeriklerinin büyük bir kısmı tehlikelidir. Korsanlar, dosyaların dahil olduğu bilgi çalma, bulut üzerinden kripto para madenciliği yapmak için dosya yükleyebilirler. Fidye virüsleri kolayca ele geçirilebilir.
  • Klon sitelere dikkat edin. Popüler torrent sitelerinin klonlanmış versiyonları var ve amaçları hiç de masum değil. Girdiğimiz torrent sitelerinin orijinal ve asıl kaynaklarından emin olun.
  • Torrent ile dosya aktarımı yaparken VPN kullanımını tavsiye ederiz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.