e
sv

YouTube Music’in Android Uygulamasına Podcast Özelliği Çok Yakında Gelebilir

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Birkaç ay önce YouTube Music’in geleceği hakkında podcast özelliğinin kodları, kullanımı güncel sürümünde ortaya çıktı. Kodlarla birlikte eklenecek özellikler hakkında da ipuçları günün sonunda çıkmış oldu.

YouTube’un 2015 yılında Spotify ve Apple Music’e rakip olması için piyasaya sürdüğü YouTube Music, ilk etapta her ne kadar insanların görüşü “Spotify çakması” olmaktan öteye geçemezse de platformun tüm dünyada kullanımıyla birlikte YouTube Music bir anda dünyanın en çok kullanılan 3 müzik platformundan biri olarak zirvedeki yerini aldı.

Başarısını da elde etmeyi beklemeye ve ulaşmaya daha fazla yaklaşmak için sürekli olarak özellikler kullanıcılarla buluşturan YouTube, yeni geçen aylarda uzun süre platforma gelmesi beklenen podcast özelliğinin “yakında” sunulacağını duyurmuştu. Bugünse çalıştırma son sürümünde bu özelliğin kodlarına rastlandı.

Çok yakında YouTube Music üzerinden podcast dinleyebileceksiniz

YouTube Music’in bugün güncellenen Android yazılımındaki kodlarını koruyanlar 9To5Google ekibi, çalıştırma kodlarının arasında yeni podcast özelliği hakkında bazı ipuçlarına rastladı. Ortaya çıkan bilgilere göre kullanıcıların tavsiyeleri şarkılarda olduğu gibi farklı podcastlerin bölümlerini listeye dahil ederek arka arkaya dinleyebilecek.

Ayrıca kullanıcılar YouTube’da yayınlanan videolu podcastleri de listelerine göre hem videolu hem de sadece seste izleyebilecek ve indirebilecek. Hazır indir demişken, evet tabii ki podcastlerinizi de daha sonra dinlemek ya da izlemek için Yanınıza indirebileceksiniz.

Ayrıca YouTube Music’in arama sekmesine podcastlerle ilgili arama seçeneklerinin de ekleneceğini kodlara bakarak görebiliriz. Tüm bunlara ek olarak uyurken podcast dinleyen kullanıcılar için de podcastlere “uyku yolcusu” özelliğinin ekleneceğini belirtelim.

İLGİLİ HABER

İsteyen Herkes Kendi Radyosunu Oluşturabilecek: İşte YouTube Music’in Yeni Özelliği

YouTube kurallarının her ne kadar özelliğin ne zaman yayınlanacağınısa da kodların güncel kontrol izleme, podcastlerin yaklaşan birkaç ay içinde sunulacağını gösteriyor.

YouTube Music’in son sürümünde ortaya çıkan kodlar

Bölüm kuyruğa eklendi

Bölüm bundan sonra oynayacak

Bölümler

podcast’ler

İndirilen Bölümler

İndirdiğiniz müzik ve podcast’ler burada görünür

Uyku zamanlayıcısı

Uyku zamanlayıcısı u2022 %1$s %2$s kaldı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.