e
sv

YouTube Music, Seçilenlere Bir Yıllığına Bedava Üyelik Vereceği Bir Program Başlatıyor: Siz de Katılabilirsiniz!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube Music, ‘Listening Room’ adlı bir beta programının başlayacağını açıkladı. Programa seçilenler, bir yıllık ücretsiz YouTube Music muhafazalarını elde tutma ve yeni genişleme erken erişim sağlayabilir. Peki katılım için şartlar neler?

Veriler de kullanılan YouTube Music, dünyanın en popüler müzik yayınlarından biri konumunda. Kullanıcı deneyimlerini içeren kişiler platformu, şimdi de yeni bir programın başlayacağını duyurdu. Programa, Türkçe’ye ‘Dinleme Odası’ olarak çevrilebilen ‘Dinleme Odası’ ismi verildiği ifade edildi.

Listening Room, kullanıcı oturumu gelecek Erken erişim elde edilebilmesi ve geri bildirim üretimine yardımcı olacak. Bu kullanıcılar, Discord’daki özel bir gruba katılarak hem büyüyebilecek hem de YouTube ekibine geri bildirim sağlayabilecek. Platform, program YouTube Music’in gruplarına yardımcı olmak amacıyla başlatıldığını söylüyor.

Kullanıcılara ücretsiz bir yıllık YouTube Music Premium koleksiyonlarında tutulacak

Beta dosyasını dahil etmeyi başaran kullanıcılar için diğer bir avantaj ise ücretsiz bir yıllık YouTube Music Premium aboneliği. Şuradaki form üzerinden kayıt olabileceğiniz program için istenen şartlar ise şu şekilde;

Programa katılma koşulları

  • Müzik dinlemeyi sever
  • Bir yıl boyunca birincil müzik platformu olarak YouTube Music’i kullanmak (diğer platformları da kullanabilirsiniz)
  • Discord’daki konuşmalar ve anketler aracılığıyla düzenli geri bildirimde bulunmak
  • Discord grubu dışından hiç kimseyle herhangi bir yazıcı (ekran görüntüsü, konuşmalar, özellikler vb.) paylaşmakmak

Eğer bu şartların sağlanmasına Dinleme Odası programı için kullanıcıların seçilebileceği aktarılıyor. YouTube, koşulları sağlayan herkesin kullanımını, yalnızca belli insanların programına dahil edebileceğini de ekliyor. Şirkete göre kabul edilenlerle sonraki bilgiler için Şubat 2023’te iletişim kurulacak. Ayrıca formda herhangi bir ülke kısıtlamaları görmediğimizi ekleyelim. Yani Türkiye’den de birleşme mümkün gibi görünüyor.

Programa başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kayıt için belli alanlara cevap vermek gerekiyor

YouTube, programa katılmak isteyenlere bir takım soruları yöneltiyor. Bu sorular, müzik platformlarında ne kadar müzik dinlendiği, hangi platformun en çok kullanıldığıhangi platformlara para ödediği, kendini nasıl tanımladığın ve en sevdiğin sanatçı ve müzik türleri gibi şeyler içeriyor.

Hangi arşivlerin en çok müzik dinlediğiniz, kısa video formatını (Shorts, Reels gibi) ne kadar dereceye kadar ve hangi mecralardan izlediğiniz ve Discord kullanımınız gibi birçok ek soru da mevcut. Ayrıca, geliştirme deneyimki hiçbir özelliği başkalarıyla paylaşmayı ve YouTube Music’i önümüzdeki yıl boyunca birincil uygulama olarak kullanmamayı da kabul etmeniz gerekiyor. Tüm bunları geçtikten sonra programa başvuru yapabiliyorsunuz.

İLGİLİ HABER

Spotify’ın Rakibi YouTube Music, 80 Milyon Kullanıcıyı Geçti: En Büyük Üçüncü Müzik Platformu Oldu

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.