e
sv

‘Yılın Oyunu’ Olmaya Aday The Day Before’un ‘Dolandırıcı’ Olduğu İddia Edildi (Geliştiricisinden Açıklama Geldi)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Duyurulduğu günden bu yana büyük bir beklenti “The Day Before, çarpıcı bir iddiayla gündemde. Oyun geliştiricisinin dolandırıcı olduğu iddia edilirken geliştirici ekipten de iddialarla ilgili açıklama geldi.

Zombi salgınının yaşandığı post apokaliptik bir dünyada diğer oyuncularla veya onlara karşı hayatta kalmaya çalışacağımız Önceki günson günlerde büyük iddialarla gündemde.

Steam’de en çok istek deposu depolama oyunlardan birine dönüşen The Day Before, dolandırıcılıkla suçlandı.

Oyunun gerçek olmayabileceği iddiası aslında en temellerinden beri vardı:

önceki gün

Daha önce bağımsız geliştiricilerin büyük vaatlerle duyurduğu pek çok oyun, kitle fonlaması ile büyük paralar topladıktan sonra buhar olup uçmuştu. Aslında The Day Before da ilk günlerinden beri bir kesim tarafından bu oyunlardan biri gibi görülüyordu.

Bu beklenti, hafta başında yapılan duyuruyla daha da büyüyor. Oyunun çıkışı, Mart 2023’ten Kasım 2023’e ertelendi ve oynanış videolarının da ertelendiği paylaşıldı. özellikle, oyunun isim haklarıydı.

Gerekçe, birden fazla şaşırttı:

önceki gün

Oyun geliştiricisi, oyunun adının geleceğinden farklı bir kişi/kuruluşa ait olduğunu henüz yeni keşfetti. Dolayısıyla bu geliştirme, oyunların dolandırıcı olabileceğini göz önünde bulundurmayı güçlendiriyor.

Oyunun Steam sayfası kapandı:

The Day Before erteleme haberinin ardından gündemden düşmezken, Steam tarafında da bir gelişme yaşandı. Steam sayfası kapatıldı. Steam, konu hakkında bir açıklama paylaşmadı.

Yapım yapımcılarının iletişim kanallarını kapattığı iddiası:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.