e
sv

Yılan Hikayesine Dönen ‘Samsung Galaxy S23 FE’ Hakkında Yeni İddia: İptal Edildi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung Galaxy S23 FE ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Paylaşılan bilgilere göre Galaxy S22 serisinde olacakn FE modeli, Galaxy S23 serisinde de gelmeyecek. İşin ilginç yanı, Samsung’un Galaxy S23 FE için Galaxy A74’ü de iptal ettiği öne sürülmüştü.

Galaxy A Serisi, Samsung’un en çok indirim adedine ulaşan serisi olsa da en çok konuşulan modeller daima Galaxy S serisi oluyor. Ancak Galaxy S modelleri, herkesin bütçesine hitap etmediğinden Samsung, Galaxy S deneyimi Hayran Sürümü (FE) modellerle daha fazla bütçe dostu harcamaları da beraberinde getiriyor. Ancak FE modelleri, Samsung için hala sürekliliği kesin modeller haline geldi ve geleceğini de belirsizliğini koruyor.

Samsung, Galaxy S22 Serisi için bir FE modelini duyurmadı. Ancak bu furyanın Samsung’un Galaxy S23 serisiyle de devam etmesi bekleniyordu. Ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre Samsung’un Galaxy S çıkışı’bütçe dostu model bitki’ artık devam etmeyecek.

“Samsung, yeni bir FE modelini hiç bulundurmaz”

İLGİLİ HABER

Türkiye’de Çok Satması Muhtemel Samsung Galaxy A54 5G’nin İlk Resmi Resimleri Paylaşıldı

Önceki anlatımlara göre Fan Edition, Galaxy S22 ile birlikte gelecekti ancak yürütülmesi S23 için ertelenmişti. Galaxy S22 FE’nin yakında piyasaya çıkacağına dair söylentiler yaygındı, ancak daha sonra bu hikayeler Galaxy S23 FE olasılığına kaydırın.

Sızıntılarıyla ünlü Roland Quandt’ın iddiasına göre Samsung, Fan Edition planından tamamen vazgeçti. Yani ne Galaxy S23’te ne de yönlendirici Galaxy S modellerinde bir Fan Edition sürümünü göremeyeceğiz.

İşin ilginç yanı kısa süre ortaya çıkmadan önceki iddialara göre Samsung, Galaxy S23 FE’nin satışlarını kesmemesi adına Galaksi A74 modelinden vazgeçmişti. Galaxy S23 FE’nin de iptal edilmesiyle birlikte Samsung’un orta-üst segmentte bir oluşumunun oluşturulması mümkün.

İLGİLİ HABER

Samsung’un Türkiye’de Çok Satılan Telefon Serisi, İptal Edilmiş Olabilir

:
https://www.gizchina.com/2023/03/11/samsung-galaxy-s23-fe-is-samsung-putting-an-end-to-its-fan-edition-phones/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.