e
sv

Yeni LoL Oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story’nin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

LoL evreninde geçen ve oyuncuların Nunu ile Willump’ın maceralarını paylaşacağı Song of Nunu: A League of Legends Story, kasım ayında oyuncularla buluşacak.

Video oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan League of Legends (Yüksek sesle gülmek) evreninde geçen hikaye odaklı bir macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Song of Nunu: A League of Legends Story’nin fiyatı ve çıkış tarihi duyurdu. Riot Forge ve Tequila Works tarafından Riot Games bünyesinde hayata geçirilen proje, oyuncuların ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Song of Nunu: LoL kahramanları arasında bir League of Legends Hikayesi Willump’ın sözlerihikayesini anlatan bir oyun. Tek oyunculu yapıya sahip olan Song of Nunu: A League of Legends Story’de bu LoL kahramanının birbirine bağımlılığı ortaya çıkacak. Yaklaşan oyun hakkında açıklamalarda bulunan Riot Forge yöneticilerinden Rowan Parker, yeni oyunu şu şekilde açıkladı: “Nunu ve Willump’ın ilişkisi oyunun ilerleyişinin merkezinde yer alıyor. Bu oyuncular kıskanılacak ikiliye“Destansı maceralarında ona eşlik etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Nunu Şarkısı: Bir League of Legends Hikayesi çıkış tarihi

Song of Nunu: League of Legends evreninde geçen en yeni oyun olacak olan League of Legends Story. 1 Kasımyılında oyun severlerle buluşacak.

Nunu Şarkısı: Bir League of Legends Hikayesi fiyatı:

Oyunu oynamak isteyen herkes hemen şimdi dilediği platformdan ön sipariş verebilir. Şimdilik fiyat 299TL Oyunun ayrıca ön siparişe açık özel bir dijital sanat kitabı da bulunuyor.

Oyundaki menü arayüzü, Ayrıca altyazı ve seslendirme için Türkçe seçeneği de bulunmaktadır. Bunun ülkemizdeki oyuncuları memnun edeceğini söyleyebiliriz.

Song of Nunu: Bir League of Legends Hikayesi ilk bakış videosu

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.