e
sv

Yeni Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri belli oldu Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri için yeni bir liste paylaşıldı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri

Aslında Hogwarts Legacy için zaten sistem gereksinimleri mevcuttu. Ancak ekip yeni bir Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri listesini paylaştı. Üstelik eski sistem gereksinimleri listesini de biraz güncelledi. Şimdi sizlerle birlikte yeni sistem gereksinimlerine bakacağız. Bu yazımızda 4 liste sizleri bekliyor olacak. Minimum, önerilen, ultra ve ultra 4K kaliteleri için sistem gereksinimleri bulunmaktadır. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan doğrudan konuya geçelim.

Bizim de söylediğimiz gibi bir Ultra listemiz var. Burada Intel Core i7-10700K (3,8 GHz) veya AMD Ryzen 7 5800x (3,8 GHz) işlemci gerekiyor. Ayrıca RAM gereksinimi 16 GB, burada 32 GB. Ekran kartı olarak ise NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti veya AMD Radeon RX 6800 XT modelleri bulunuyor. Eğer bu sisteme sahipseniz Ultra ayarlarda 1440p çözünürlükte 60 FPS oynayacaksınız.

Şimdi ise Ultra ve Ultra 4K sistem gereksinimleri listelerini paylaşacağız.

Dahası, Resident Evil 4 Remake’in çıkış tarihi, hikayesi ve oynanışı Rehber yazımıza göz atmayı unutmayın. Ayrıca, Starfield Game Pass’in çıkış tarihi ne zaman? Yazımız sizleri bekliyor. Dahası, Crysis 4 çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı ve daha fazlası Biz de bildiklerimizi paylaştık. Bütün bunlar bir yana, 2022’nin en iyi 20 oyunu Seçimimizi yaptık. Tavsiye istersen En iyi oyunlar 2022 Yazımız sizleri bekliyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.