e
sv

Yapay Zekâ ChatGPT Nihayet Android Telefonlara Geliyor! Ön Kayıt Nasıl Yapılır?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

ChatGPT’nin resmi Android uygulaması OpenAI tarafından duyuruldu. Önümüzdeki hafta yayına girecek uygulamaya nasıl ön kayıt yapabileceğinizi anlattık.

Herkesin tarayıcı üzerinden kolaylıkla erişebildiği popüler yapay zeka asistanı ChatGPT, 2 ay önce yani mayıs ayında iOS’a gelmişti ancak kullanımı başlangıçta ABD ile sınırlıydı. Android’de ise ChatGPT’yi temel olarak kullanan diğer üçüncü taraf uygulamalar Ancak ChatGPT’nin kendi resmi uygulaması yoktu.

ChatGPT’nin geliştiricisi OpenAI, dün gece resmi Twitter hesabından yapay zeka asistanının geleceğini duyurdu. Resmi olarak Android işletim sistemine gelecek. duyurdu.

Önümüzdeki hafta kullanıma sunulacak olan uygulamaya ön kayıt yaptırabilirsiniz:

ChatGPT’nin Google Play Store sayfasına girdiğinizde yukarıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi bir saat simgesi göreceksiniz. ‘İndirmek‘ metni görünür. Buna bastığınızda uygulama Yayınlandığı anda telefonunuza indirilecektir. araç. Ön kayıt yaptırmak bu kadar kolay.

ChatGPT’nin Android arayüzü iOS’takine benzer. Ekstra seçeneklere yalnızca Android sürümünün sol üst kısmından erişebilirsiniz. Klasik olan üç çizgi var. Yapay zekanın Android uygulamasının ekran görüntüleri şu şekilde:

ChatGPT Android’e geldikten sonra kullanım oranınız değişecek mi? Tarayıcıda Kullanmaya devam edecek misiniz yoksa artık kullanmayacak mısınız? telefonundan onu kullanır mısın? Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

ALAKALI HABERLER

ChatGPT Artık Kim Olduğunuzu Hatırlayacak (Henüz Hakkınızda Her Şeyi Anlatmayın)

ALAKALI HABERLER

Popüler Yapay Zeka ChatGPT’nin IQ’su Düştü: Cevapları Kötüleşiyor

ALAKALI HABERLER

ChatGPT İnsanlar Gibi Sağlık Sorularına da Cevap Verebilir: İşte Araştırma Sonuçları

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.