e
sv

Xiaomi, 3 Saniyede Isınan Akıllı Atkısını Tanıttı: İşte Bedava Powerbank ile Gelen Atkının Özellikleri

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Xiaomi, bilgilerini soğuk havalarda ısıtacak yeni akıllı atkısını gösteriyor. Çin’de satılan atkının derecesinin ayarlanabildiği ve üç ruhunu ısıtabildiğini belirtirken kullanıcıların tehlikeli nesnelerinin koruyacağı ifade edildi.

Xiaomi, her ne kadar akıllı telefonlarıyla tanınansa da akıllı ev aletlerinden giyilebilir cihazlara kadar pek çok farklı ürünle birlikte ortaya çıkıyor. Çin merkezli teknoloji devi, şimdi de soğuk havaların artık kapımıza dayandığı şu günlerde kullanıcılar imdadına yetişebilecek gelişmiş teknolojilerle dolu bir görünüm görünümü.

Arama yazılımı Youpin platformundan satışa sunulan bu ürün, bir akıllı atkı. Şirket, dünyanın belli bölgelerindeki sıcaklıkların düştüğü, yağmur ve kuvvetli rüzgarların yavaş yavaş yayıldığı kışa hazırlık için sıcaklığın kontrolünün edilebildiğini bu çıtaları bastırdığını ifade etti.

Bedava powerbank ile gelen akıllı atkı, 3 sıcaklığını ısıtabiliyor

Akıllı atkı, ilk olarak Xiaomi CEO’su Lei Jun tarafından Çinli sosyal medya platformu Weibo’da duyurdu. Ürün, kullanıcıyı sıcak tutabildiği, bunu da ısı koruma malzemesi kullanarak başarabildiği aktarıldı. Ayrıca, karbon nanotüp ısıtma teknolojisiyle birlikte sıcaklık sensörüne sahip olduğu da belirtildi. Açıklamalara göre atkı; 38, 45 ve 50 derece olmak üzere üç farklı sıcaklık yapısı ayarlanabilmenin yanı sıra 3 beden ısınabiliyor.

Bunlar dışında çamaşır makinesinde yıkanabilen atkının; aşırı akım, aşırı sıcaklık, kısa devre gibi muhafazalara karşı koruma sınırları ve herhangi bir olağan dışı durumda kendini kapatabildiğini Xiaomi tarafından vurgulanıyor.

Şu an Çin’deki yürüyüş için satışa sunulan akıllı atkı, 21 ölüm bir fiyat etiketine sahip. Ek olarak ürün sipariş verilmesinde Xiaomi 5000 mAH powerbank’i de ücretsiz olarak hediye gönderiyor.

İLGİLİ HABER

Xiaomi, Apple ve Samsung’un İzinden Gidiyor: Paylaşılan Fotoğrafa Göre Yeni Amiral Gemisinin Adı ‘Xiaomi 13’ Olmayacak

:
https://www.gizmochina.com/2022/11/24/xiaomi-youpin-launches-a-smart-temperature-controlled-heating-scarf-with-a-free-5000mah-powerbank/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source =DonanımHaber

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.