e
sv

WWDC 2023’ün Tarihi Açıklandı: İşte Duyurmasını Beklediğimiz Her Şey!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple, yaklaşmakta olan WWDC 2023 etkinlikleriyle ilgili ilk resmi açıklamayı yaptı. Yapılan işlemlerin ne zaman ve nasıl gerçekleştirileceğini duyurdu.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, her yıl genellikle haziran sonunda bir etkinlik gerçekleştiriyor. Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı (WWDC) olarak adlandırılan bu etkinlik kapsamında markanın en yeni ürünleri ile iPhone’ları çalıştıran iOS işletim sisteminin en yeni sürümü tanıtılıyor. Apple şimdi, WWDC 2023 ile ilgili ilk resmi açıklamayı yaptı.

Apple, WWDC 2023’ün ne zaman gerçekleşeceğini resmen açıkladı. Yapılanları göre etkinlik, 5-9 Haziran operasyonlar arasında gerçekleştirilecek. Çevrimiçi operasyon gerçekleştirilecek gerçekleştirmenin ilk gününde, Apple Park’ta yüz yüze etkinlikler de düzenlenecek. Apple’ın 2023-2024 dönemindeki planlarını, bu etkinlik kapsamında öğrenme imkanını yakalayacağız.

iOS 17

WWDC 2023

WWDC 2023’ün en çok konuşulan bölümü, iOS 17 lansmanı olacak. Milyonlarca iPhone kullanıcısı, cihazlarına gelecek yeni özellikleri bu lansmanda öğrenecekler. Ayrıca etkinlik, yeni iPhone 15 serisinin iletilmesinin olası bazı özelliklerinin de ortaya çıkarılması.

İLGİLİ HABER

Apple’ın Yeni Bir Yapay Zekâ Modeli Üzerinde Çalıştığı İddia Edildi: Siri’nin Cevaplayamadığı Soru Kalmayacak(!)

Yeni iPadOS, macOS, watchOS ve tvOS geliyor

macOS 2023

Apple, geçtiğimiz yıllarda iOS ile iPadOS işletim sistemlerini birbirinden ayırmıştı. iPadOS 17, iPad kullanıcıları için evet yeni özellikler ortaya koyacak. Ayrıca Apple Watch, Apple TV ve MacBook kullanıcıları için de cihazların yeni özellikleri, yeni özelliklerle karşımızda olacak.

İLGİLİ HABER

M3 İşlemcili Macbook Air Modelleri Beklenenden Çok Daha Erken Tanıtılabilir

Apple karma gerçeklik izleme ve etkileşim sistemi

elma karma gerçekliiki

Apple’ın yaklaşık 5 yıldır üzerinde çalıştığı bilinen karma gerçeklik gözlüğü, eğer bir sürpriz olmazsa WWDC 2023’te görülecek. Söz konusu gözlükle birlikte realiteOS’ta bulunanların beklenen karma realite işletim sistemi de sunacağı koruma özellikleriyle tanıtılacak.

İLGİLİ HABER

Elma, Yıllardır Beklenen Karma Gerçeklik Gözlüğünü ‘Kendi Kendine’ Tanıttı Bize Göstermesi de Yakın

15 inç ekranlı MacBook Air ve MacBook Pro

macbook yanlısı

Apple’ın WWDC 2023 kapsamında hem Air hem Pro sürümüyle yeni MacBook’larla karşılaşması bekleniyor. 15 inç ekran ile geleceği güvencesi yeni MacBook modelleri yeni M3 işlemci ile de gelebilir. Öyle olması halinde Apple, piyasadaki en güçlü dizüstü bilgisayar modellerinden birini göstermiş olabilir.

Apple’ın WWDC 2023 için hazırladığı internet sitesini buradan ulaşım.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.