e
sv

Windows 12 çıkış tarihi sızdırılmış olabilir Windows 12 çıkış tarihini Intel yöneticisi David Zinsner ağzından kaçırdı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Intel, Windows 12’nin çıkış tarihini tüm kaynakları kullanarak onayladı mı? Intel, 2024’ün istemci işlemciler için iyi bir yıl olacağını öngörüyor. Intel’in amiral gemisi işlemcilerinin yeni nesli Meteor Lake’in 2024’te çıkması nedeniyle bu çok önemli. Ancak 2024, Microsoft için de iyi bir yıl olabilir. Ama konumuz tamamen farklı. Windows 12’nin çıkış tarihi ile ilgili bilgilerin sızdırılmış olması muhtemel. Üstelik bu bilgiyi veren kişi Intel’den önemli bir isim.

Intel Meteor Lake’in yalnızca dizüstü bilgisayarlar için olması muhtemeldir. Ancak Arrow Lake-S’in 2024 yılının ikinci yarısında masaüstü bilgisayarlar için piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu da Intel’in önünde büyük bir yıl olduğu anlamına geliyor. Yeni çipler Windows 12 ile iyi çalışırsa Intel’in yeni CPU ve işletim sisteminin daha fazla benimsenmesini beklemesi için güçlü bir neden olacak.

Windows 11’in hem tüketiciler hem de şirketler tarafından benimsenmesi son zamanlarda yavaşlıyor. Windows 12 ile Windows 10’un benimsenme süreci muhtemelen hızlanacaktır. Intel’in tahminlerine göre 2024’te çıkacak mı? Intel’in küçük liderliğinin resmi bir duyurudan daha fazlası olduğu göz önüne alındığında, gelecekteki gelişmeler belirsizdir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.