e
sv

WhatsApp’ı Haber Sitesine Dönüştürecek ‘Bültenler’ Özelliğinden İlk Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WhatsApp’ın kısa bir süre önce ortaya çıkan bülten özelliğinden ilk ekran görüntüsü geldi. Görünen o ki bültenler, Durum sayfasının altında yer alacak.

Geçen gün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın 2.23.5.3 kodlu Android beta sürümünde geliştirmekte olduğu yeni bir özelliği tespit ettiğini bahsetmiştik. WABetaInfo tarafından tespit edilen bu yeni özellik, kullanıma çok yakında haber bültenleri Yürütmeyi yürütmeyi önüne seriyordu. Şimdi bu özellik ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

WhatsApp’ın geliştirme deneyimiki yeni özelliğinden ilk ekran görüntüsü harekete geçti. Bu ekran görüntülerine hizmet, WhatsApp’taki haber bültenlerinin “Durum” panosunun altına yerleştirileceğini görecek. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların durum paylaşımlarının hemen altında yeni bir alan görecekler. İşte bu alanda bültenler yer alacak.

WhatsApp’taki bültenler böyle sahipleniyor:

Naber

Paylaşılan ekran görüntüsünü, haber değerini ayarlaması ve saklaması için birkaç yeni butonla gelecek. Kullanıcı, + simgesi veya “Find haber bültenleri” adlı butonları kullanmak takip etmek istedikleri haber içeriğini belirleyecekler. Bu işlemden sonra durum paylaşımlarının altında haberler yer almaya başlayacak.

İLGİLİ HABER

WhatsApp Sohbetlerine de Yapay Zeka Geliyor: Mark Zuckerberg, Kurduğu Yeni Ekibi Duyurdu

Bülten özelliği kullanılabilir hale geldiğinde, haber muhafazası WhatsApp bültenleri oluşturmaları mümkün olacak. Kullanıcıların, ilgilerini çeken bültenleri seçecek ve kendi haber akışlarını oluşturmuş olacaklar. Bu özellik sayesinde ilgi gördüklerinde yaşanan gelişmelere ulaşmak çok daha kolay olacak. Gizliliği de ön planda tutan özellik, Bülten’e ulaşma kaynakları başkaları tarafından görüntülenmesini engelleyecek. Ayrıca haber kaynakları, benzerlerinin takipçisi olmak bilmeyecekler. Tabii ki özelliğin henüz beta sürümüne bile gelmediğinden, güneşin geçtiği tüm bu içeriğin ardından bakışınız.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.