e
sv

WhatsApp’a iPhone İçin Görüntülü Konuşmalarda Pencere İçinde Pencere Modu Geldi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iOS kullanıcılarının çok kullanımına yarayabilecek bir güncelleme yayınlayacak.

WhatsApp artık iç eli kolu, bir temel ihtiyaç haline gelmiş durumda. Artık hem görüşmelerimizi Orda hem sesli aramalarımızı Orda hem de görüntülü konuşmalarımızı Oradan geçebiliyoruz.

WhatsApp’ın görüşmeleri en önemli özelliği, görüntülü konuşmadır desek abartmış olmayız. Ancak görüntülü yürürken telefonda başka şeylerle uğraşamamak Biraz sinir bozucu oluyor, özellikle iPhone koleksiyonları.

Artık bu bir sorun olmayacak: WhatsApp iOS sürümüne görüntülü konuşmalar için pencere içinde pencere modu geliyor

WhatsApp’ın ana şirketi Meta’nın geliştiricileri, görüntülü görüşme için pencere içinde pencere modu desteğini sunmaya başladı, böylece iPhone’unuzdaki diğer uygulamaları kullandığınız kiminle görüşmenizi görmeye devam güvenliğiniz.

App Store’dan WhatsApp’ı 23.3.77 sürümüne güncellediğiniz zaman bu özelliklere sahip olabilirsiniz. WhatsApp içinde bir görüntülü arama yaparken, uygulama simgesi boyutlarını küçülttüğünüzde ekranda sürükleyici, kalıcı bir pencere ile görüşmeye devam ederken onları gezinebilirsiniz.

İLGİLİ HABER

WhatsApp, Herkese ‘Sonunda Be’ Dedirtecek Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor: Mesajları Sabitlemek Mümkün Olacak

WhatsApp, bu özellik aslında geçen yıl duyurmuştu. Alışlarına göre beta testi iyi geçmiş ve özelliği resmen yayınlanmaya başladı. Android kullanıcılarınınsa bu özelliğin gelmesine gerek yok, çünkü bu özellik 2 yılı aşkın süredir yaşadığı Android’de mevcut.

:
https://www.techradar.com/news/whatsapp-picture-in-picture-mode-for-video-calls-is-rolling-out-on-iphones

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.