e
sv

WhatsApp, Yıllardır Beklenen Özelliği Nihayet Getiriyor: Artık Fotoğraflar Piksel Piksel İletilmeyecek

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WhatsApp’ın son Android beta sürümü, fotoğraf gönderimi ile ilgili önemli bir yenilikle geldi. Kullanıcılar, yakın bir aileyi kucaklayan WhatsApp üzerinden netliği bir piksel bile bozulmadan gönderebilecekler.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın”2.23.2.11” kodlu Android beta sürümü, kullanıcıların yıllarca beklediği bir özellikin habercisi oldu. Yayınlanan sürümün kodlarını yöneten WABetaInfo, kullanıma yakın bir sürüm orijinal yapı fotoğraf gönderme yeteneğin ortaya çıkardı.

WhatsApp kullanıcıları bilir; uygulama fotoğrafında belirlediğiniz boyutlarda ciddi yükleri düşer. Son kısaltmalar yapılan bir yapılandırma, HD kilolu fotoğraf kaydetmeni sağlasa da orijinal hızlarda fotoğrafın sınırlarında hala mümkün değil. İşte beta sürümünde görülen özellik, bu sürenin sonunda geride kalacağını öne seriyor. Yeni özellik, orijinal kalite fotoğraf göndermeyi mümkün kılacak.

Orijinal bağlantı seçeneği, kullanıcıların tercihinde olacak!

Naber

Bir fotoğrafın orijinal resimlerini ortadan kaldırmak isteyen kullanıcılar, göndereceği fotoğrafların görüntülerinden sonra yeni bir buton göreceksin. Ekranın üst kenarı geçidi bu butona dokunulduğunda da fotoğraf elde etmek için bir seçeneğin daha açık olması. Bu seçeneğe dokunan kullanıcı, fotoğraf güvencesi kurulacak.

İLGİLİ HABER

WhatsApp’a Konuşmak İstemediğimiz İnsanları Kolayca Engellememizi Sağlayacak Özellik Geliyor

WhatsApp’tan açıklama ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Haliyle, özelliğin ne zaman kullanılabilir olacağı şu an için görüntüler. Ancak orijinal kalite özelliği, kullanıcılar tarafından uzun süre isteniyor. Hal böyle olunca WhatsApp’ın yakın bir yaşam Orijinal kalitede fotoğraf gönderme özelliğini yayınlayabileceğini.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.