e
sv

WhatsApp, Bilinmeyen Numaralardan Gelen Aramaları Artık Otomatik Olarak Sessize Alacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WhatsApp, gizli numaralardan gelen aramaların otomatik olarak sessize alınması ve bildiriminin yine de kaybolmasını sağlayan bir sistem üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, henüz uygulamaya koymadığı ancak istenen özellikleri her zaman beta kullanıcılarıyla test eder. WABetaBilgisi da her zaman WhatsApp’ın test ettiği bu özellikler beta kullanıcısı olmayanlarımızı paylaşmak için.

Yine WABetaInfo’da ortaya çıktığına göre WhatsApp, yeni bir özelliği uygulamaya getirmek için çalışıyor. Bu özellik, bilinmeyen numaralardan gelen aramalarla Uğraşmak istemeyenler için hayatı kurtarıcı olabilir.

Bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik sessize alınması

WhatsApp, yönlendirme talimatları bir güncellemesi için kullanıcıların gizli numaralardan gelen aramaları sessizce alırken arama listeleri ve bildirim merkezi ortamına devam edebilmek imkanlara sahip yeni bir özellik geliştiriyor.

Bu özelliğin görüşmelerinizin değişikliklerini engelleme ve potansiyel olarak olumsuz aramalardan yararlanma gibi çeşitli görevler var. Özellikle büyük bir WhatsApp grubu yöneticiyseniz ve uygulama üzerinde sesli veya görüntülü bir görüşme içindeyseniz, numara sahibi herhangi başka bir kullanıcınıza göre sizi bölebiliyor.

İLGİLİ HABER

WhatsApp Sohbetlerine de Yapay Zeka Geliyor: Mark Zuckerberg, Kurduğu Yeni Ekibi Duyurdu

Aldıklarını göre WhatsApp da bunun önüne geçmek için harekete geçti. Siz ne yaşıyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

:
https://wabetainfo.com/whatsapp-is-working-on-a-feature-to-mute-calls-from-unknown-numbers/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.