e
sv

Valve’a Kötü Haber: Counter-Strike 2 Korsana Düştü!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kapak, Counter-Strike: Global Offensive oyuncu gruplarında sınıflandırılmış bir grupla sınırlı bir Counter-Strike 2 beta sürümün piyasaya sürüldüğünü uzaktaki organları duyurmuştu. Şimdi ise bu sürüm korsanlığa yeni düşmüş durumda.

Karşı Saldırı 2, Counter-Strike: Global Offensive’de birçok şeyi değiştirerek ücretsiz bir güncelleme olarak satın alın. Deneyimli ve daha oyun öncesinden hiçbir şekilde yasaklanmamış oyuncular yavaş yavaş yeni güncellemeyi almayı göze alıyor. Bu durumu beklemeyemeyen oyuncular ise test görmüş olsa da oyunu bir şekilde sızdırmayı başardı.

Oyuncular Korsan Sürümde Counter-Strike 2’yi Denemeye Başladılar

Valve'a Kötü Haber: Counter-Strike 2 Korsana Düştü!

Counter-Strike 2 beta sürümünün internete sızmasıyla yeni motor merak eden oyuncular tek başına veya botlarla birlikte Counter-Strike 2’yi yayınlamaya başlar. Counter-Strike 2 ve güncellenmeden önceki hâliyle Counter-Strike: Global Offensive temelde çevrimiçi bir oyun ancak yaz ayına kadar herkese açık olarak sunulmayacak olan yeni motor sızdırılan sürüm indiren oyuncular deneyebiliyor.

Valve’e göre Counter-Strike 2 serisinin tarihindeki en büyük teknik gelişme. Oyunun teknik tarafının yanında, yeni Source 2 motorunun oyunun avantajları da oldukça büyük. Counter-Strike 2 ile birlikte Counter-Strike: Küresel Saldırı Temelleri korunsa da oyun görseli olarak daha modern bir hâle geliyor ve haritaların yanı sıra görsel efektler tamamen de değişiyor.

Counter-Strike 2 güncellemesiyle gelecek hafta aşağıdaki haberlerimizden gelecekler. Peki siz Counter-Strike 2 hakkında ne zaman? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Counter-Strike 2 Tanıtıldı: İşte Yenilikler
OYUN

Counter-Strike 2 Tanıtıldı: İşte Yenilikler

Valve, bugün yaptığı açıklamayla birlikte Counter-Strike 2’yi canlandırıyor. YouTube kanalı üzerinden içeriklerde bulunan videolarda yeni oyunda gelecek yenilikler, üç kısa video ile gösteriliyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.