e
sv

Valorant’ın Yeni Ajanı Gekko Tanıtıldı: İşte Yetenekleri

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Riot Games’in FPS oyunu Valorant, yeni ajanı Gekko’ya kavuştu. Gekko, sahip olduğu yeteneklerle cephenin arka saflarından büyük avantajlar sunacak.

Riot Games’in özellikle sahiplerinin popülerliğini sürdüren FPS oyunu Valorant, yirmi ikinci ajansına kavuştu. Yeni ajans, Los Angeles sokaklarından dört arkadaşıyla gelen geko oldu.

Gekko, öncü bir rol üstleniyor ve Spike kurma sıcaklıklarına hakimiyet sağlayacak bir yetenek kitine sahip.En önemli yön ise uzak Spike kurulumlarına imkan tanıması. Gelin, Gekko’ya yakından bakalım.

Valorant Gekko tanıtım videosu:

Gekko yetenekleri:

S – Kanat Adam

Yancı

Wingman iki türlü kullanılabiliyor. Gekko’nun küçük yancısı peşinden koşturarak bir düşman arıyor, gördüğü ilk düşmanın yanında patlayarak sersemletiyor. ikinci kullanımında ise Spike kurabiliyor ya da Spike çözebiliyor. Elbette Spike’ı yapabilmek için Spike’ın envanterinizde olması gerekiyor.

E – Baş dönmesi

yiğit gekko

Ekko’nun bir diğer arkadaşı olan Dizzy, yetkilerini kullanarakda havalandırma sıçrıyor ve görüşlerindeki rakiplere plazma gösterimleri. Plazmayı gören rakipler kör oluyor.

C – Mosh Çukuru

yiğit gekko

Mosh Pit, KAY/O’nun bombasına benzer bir şekilde çalışıyor. Mosh Pit, fırlattığınız yerde bölünüyor ve kısa bir gecikmenin ardından geniş bir alanı kapsayan şekilde patlıyor.

X – Thrash

yiğit gekko

Thrash ise doğrudan en yakın rakibe doğru yöneliyor ve rakibe vardığında patlayarak rakibi hareket edemiyor hale geliyor. Thrash, patladıktan sonra yerden çalıştırma bekleme süresinin ardından tekrar kullanılabiliyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.