e
sv

VALORANT’ın Sevilen Haritası Bind Geri Dönüyor: İşte Yenilikler!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çevrim içi FPS oyunlarının sevilen isimlerinden VALORANT, bir süre önce dereceli maçlardan kaldırılan bağlama haritasını sonunda geri getiriyor. Riot Games tarafından bugün yapılan duyuruda haritada değiştirilen noktalardan da bahsedildi.

Bazı eklemeler ve çıkarmalarla birlikte Bind haritasındaki oynanışın oldukça talep edilmesi bekleniyor.

Bind Haritası Valorant'a Geri Dönüyor: İşte Yenilikler!

Bind Harita Sürümleri

Yeni Bind haritasında ilk fark edilen değişikliklerden biri, A Bölgesi’ndeki ışınlanma yeri değiştirilerek alternatif bir kapı açılışı olarak görülüyor. Bu değişiklikle birlikte haritanın hamam bölümü yapılan saldırı ve giriş taktiklerinin değişeceği düşünülüyor.

B Bölgelerii’nde ise koridorun genişletilmesi, oyunculara daha iyi bir savunma imkanı sağlayacak gibi görünüyor. Ayrıca dirsek bölgesinde yer alan ve yeni açılan delikle birlikte çeşitli patlayıcıların atılabilir olması, bölgeyi daha zor savunulabilmesine neden olarak savunma-saldırı yolculuğu kuruyor.

Tüm harita değişikliklerini aşağıdaki paylaşıma tıklayarak görebilirsiniz. Yeni Bind haritasını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlardan paylaşmayı unutmayın.

Valorant Vanguard Hatası Nasıl Çözülür?
NASIL YAPILIR

Valorant Vanguard Hatası Nasıl Çözülür?

Valorant Vanguard hatası, popüler FPS oyununun düzgün bir şekilde çalışmasına yol açıyor. Can sıkıcı problemle karşılaştığınızda uygulayabileceğiniz çeşitli yolları mevcut.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.