e
sv

Valorant sistem gereksinimleri (2023) Oldukça popüler olan Riot Games'in son oyunu çok güçlü sistem gerektirmiyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Valorant çıktığı günden bu yana oldukça sevilen ve hatta sürekli güncel bir gidişata sahip bir oyun. Riot Games, League of Legends’ta olduğu gibi Valorant’ı da yeni karakterler ve kostümler ile oyunu zinde saklamaya çalışıyor. Bu da oyuncu kitlesini kaybetmemesini hatta yeni oyuncuların oynamasına da vesile oluyor. Oyunu yeni oynayacak veya Valorant sistem gereksinimleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için değerlendirme hakkında bilgiler paylaşacağız.

Şu anda paylaştığımız Valorant sistem gereksinimleri listesini incelediğimiz oyun Windows 64 Bit işletim sistemlerini gözlemliyoruz. Aynı zamanda, 32 Bit işlemci sistemleriyle uyumlu olmadığını görmekteyiz. ekleme, bellek olarak ise performans sınıfı 4 GB bellek yeterlidir. Yani, bu da oyun işlemcisinin tek özelliği ve ekran kartının da grafik birimine fazlasıyla önem verildiğini göstermekte.

Valorant sistem gereksinimleri listelerinde minimum 30 FPS için yeterli görülen Intel Core 2 Duo E8400 ve Intel HD 4000 ikilisine görev, oyun en düşük sistemlerinde bile kesinlikle çalışabildiğini görüyor. Yani Valorant, düşük sistemler ile oyun oynamak isteyenler kullanıcıların gözdesi. genişletme, Core 2 Duo işlemciler çift çekirdeğe sahipler ve çıkış sonlarının üzerinden oldukça geçti. Hatta, HD 4000 grafik birimi de dahili bir grafik birimi ve o da oldukça eski bir teknoloji ürünü.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.