e
sv

Ücretsiz Bir Şekilde Müzik Dinleyebileceğiniz, Birbirinden Kullanışlı 7 Program

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Müzik dinleme programlarının altın çağını yaşadığı şu dönemlerde aralarından seçim yaparken zorlanabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. Temelde aynı hizmeti vermeye odaklanan bu programlar, farklı ödeme planlarına ve ses kitaplıklarına sahiptir. Lafı daha fazla uzatmadan 2022 yılında kullanabileceğiniz en iyi bedava müzik dinleme programlarını ele geçirmek listemize geçelim.

2022’de müzik dinlemeyi çok yedi biriyse tercih etmek için oldukça fazla müzik dinleme programı bulunuyor. bugün sizler için kişisel müzik kitaplığınızı Oluşturabileceğiniz, yeni özü keşfedebileceğiniz, müzik akışlarını dinleyebileceğiniz ve yakınınızdaki radyo istasyonlarını bulmayı sağlayacak bedava müzik dinleme programlarının bir listesini derledik.

Bu kullanımları ücretsiz ve çoğu Android ve iOS cihazlarıyla uyumludur. Çoğu müzik aktarımı hizmeti, kullanım gösterimi ücretsiz bir şekilde deneyimlemenize izin verir. Kimi platform sadece belli bir tür için hizmet hizmeti kimi platformlarda radyo dinlemenize olanaklarını tanır. Seçim yapabileceğiniz bu kadar fazla seçenek varken oldukça zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, bedava müzik dinleyebileceğiniz programlar özellikleriyle birlikte ele alınmıştır.

Bedava müzik dinleme programları:

  • ses bulutu
  • spotify
  • müzik çalar
  • TuneLn
  • Idagio
  • Youtube müzik
  • Deezer

Yeni çevre Keşfin en iyi yolu: SoundCloud

ses bulutu

Diğer bedava müzik dinleme programları gibi popüler müziklere kolayca ulaşmanızı sağlayan SoundCloud, aynı zamanda başka hiçbir platformda duyamayacağınız yeni ve yakında gelecek olan parçaları da bünyesinde bulundurmaktadır. Nispeten minimalist ve basit tasarımıyla, hacme önemli başarılar kullanım kolaylığı sunmaktadır. SoundCloud, özellikle amatör sanatçıların Kaydedilen dosyaları kolayca yükleyebilecekleri popüler bir platform konumundadır.

En yaratıcı çalma listeleri: Spotify

spotify

Spotify yalnızca en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri değil, aynı zamanda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en iyi platformlardan biridir. Uygulama, premium sürümün yanı sıra çeşitli özelliklerin kısıtlandığı ücretsiz sürüm de sunmaktadır. En sevdiğiniz şarkıların bulunduğu bir çalma listesi Oluşturulan, podcast dinleyebir, diğer sanatçıları veya özelliklerini takip edebilir ve ruh halinize göre binlerce çalma listesinden birini dinlemeye başlayabilirsiniz. Şirket tarafından açıklayan son raporlarda, premium kullanıcı tutumları 195 milyon ulaştığı belirtildi. Evinizi premium plana yükseltirseniz, herhangi bir reklam temizliği olmadan müzik dinleyebilirsiniz. Ücretsiz sürüm ise reklam barındırır ve sınırsız şarkı atlama yapısı kısıtlamalar.

Amatör dolgu için başka bir alternatif: Audiomack

müzik çalar

Audiomack, SoundCloud gibi henüz keşfedilmemiş ve gelecek vadenin içeriğia odaklanan ücretsiz bir platformdur. 2012’den bu yana aktif olan platformun şu anda aylık 17 milyonun üstünde sevgilisi vardır. Şarkıları, farklı çalma listeleri de dahil olmak üzere çeşitli çalma listelerini kullanmak ve sanatçıları tek tek takip edebilirsiniz. Ayrıca bir parçayı dinlerken, başka kullanıcıların okuması için parça hakkında yorum yapabilir, parçayı çalma listelerine kaydedebilir ve hatta daha sonra dinlemek için indirmek. Özellikle Hip-hop ve EDM gibi belirli türlere odaklanan platformda iOS, Android ve Masaüstü bilgisayarları bulunmaktadır. Sanatçılara sağlanan ücretsiz özellikler arasında sınırsız parça yükleme, listeleri kontrol etme ve para kazanmak bulunuyor. Dinleyici sürümlere ücretsiz sürümde ise reklamlar bulunmaktadır.

Radyo dinlemek isteyenlerin vazgeçilmezi: TuneIn

akort

tünel ile binlerce radyo istasyon aralarında seçim yapabilirsiniz. Ayrıca bir sanatçı, şarkı veya tür aratarak tüm radyo istasyonlarına ulaşabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanında genel radyo, müzik, haber ve spor da dahil olmak üzere çok geniş bir radyo seçeneği bulunmaktadır. Şu an için yaklaşık 100.000’den fazla istasyon listelenmiştir. Tünel genel olarak kullanımı ücretsiz bir platformdur ama reklamları yürütmek veya yalnızca Premium abonelerine sahiptir özel içeriklerden Kullanmak istiyorsanız, harcamaya bağlı olarak yararlanma aboneliğini de tercih edebilirsiniz.

Klasik müzik için tek adres: Idagio

idagio

Ida tamamen klasik müzik yönelik bir platformdur. orkestra şefleri, Solcular ve bireysel performans ile ilgili tüm açıklamalara ulaşmanıza olanak sağlayan Idagio, klasik müzik ile bütünleşmiş oldukça şık bir bilgiye sahiptir. Idagio’nun tüm müzik kitaplığını ücretsiz olarak dinleyebilir ve farklı ruh halleri için hazırlanmış klasik müzik listelerine ulaşabilirsiniz.

Müzik videoları ve canlı performanslar: YouTube Music

Youtube müzik

YouTube Music’in ücretsiz sürümü, eğer internet bağlantınız varsa istediğiniz kadar müzik dinlemenize izin verir. Ancak diğer platformlarda olduğu gibi ücretsiz sürümünde çeşitli reklamlar ile karşı karşıya kalmanız. Platform, yükseltme ve ücretsiz sürümünde, tercihlerinize göre akıllı İçeriklerde bulunur ve aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir müzik ve video kitaplığı sunar. YouTube Music muhtemelen ücretsiz olarak kullanılabilir en geniş sanatçı seçeneklerine sahip platformlardan biridir.

Küçük ama bilgi: Deezer

derin dondurucu

Deezer, 90 milyonu aşkın lisanslı parçaya sahip bir müzik dinleme platformudur. Çoğu büyük plak şirketinden elde edilen parçalar dinlenebilir veya indirilebilir. Deezer’i ücretsiz olarak hemen hemen birçok platformda kullanabilirsiniz. Müzikleri daha yüksek kalitede ve çevrimdışı olarak dinlemenizi sağlayan premium seçenek de bulunmaktadır. Ücretsiz sürüm, Spotify’a benzer bir modelde çalışan reklam sistemine sahiptir. 2016 yılında ABD pazarına giren Fransız şirketi Deezer, diğer platformlardan çok farklı özellikler sunmuyor olsa da şık tasarımı ve parça çeşitliliği ile organları bir konumda bulunuyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.