e
sv

Ubisoft’tan XDefiant’ı Erteleme Kararı: Oyuncuları Ne Bekliyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ubisoft, son halka açık test oturumunun ardından XDefiant adlı oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyununun çıkışını bir kez daha erteledi. Oyunun geliştirme ekibi, beta sürümünün oyun deneyiminde çözülmesi gereken bazı sorunları gün ışığına çıkardığını belirtiyor.

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “XDefiant’ı kurarken yanımızda olmayı sürdüren herkese teşekkür ederiz.” denildi. “PTS (Herkese Açık Test Oturumu) bize oyunun hızlı çatışmalarından, özel haritalarından, hedef odaklı oyun modlarından ve ikonik Faction kadrosundan keyif aldığınızı gösterdi.”

Peki çıkış tarihi ne zamana kadar ertelendi?

Ubisoft, XDefiant’ın Sezon Öncesi Döneminin ne zaman başlayacağına dair kesin bir tarih vermedi ancak geliştirme ekibinin sorunları çözmek ve oyunu en iyi arcade nişancı oyunu yapma hedefine ulaşmak için çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Haziran ayında Ubisoft, XDefiant’ın yaz sonunda piyasaya sürülmesinin beklendiğini ve 21-23 Haziran tarihlerinde son bir ‘açık oturum’ düzenleneceğini ve ardından oyunun yayınlanacağını belirtmişti.

Eylül ayına gelindiğinde, bu yaz döneminin kaçırılacağı açıktı ve yönetici yapımcı Mark Rubin, Microsoft ve Sony’nin konsol sertifikasyon testlerinde başarısız olması nedeniyle oyunun muhtemelen Ekim ayında geleceğini belirtti.

Bu son gecikme, önerilen bir sürüm aralığı sunmuyor, dolayısıyla bunun kısa bir aksaklık mı yoksa çözülmesi daha uzun bir süreç gerektiren bir sorun mu olduğu henüz belli değil.

XDefiant oyununda farklı Ubisoft oyun serilerinden beş farklı Grup yer alacak: Libertad (Far Cry), Phantoms (Ghost Recon), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division) ve DedSec (Watch Dogs).

Assassin's Creed Mirage Türkçe Yaması Nasıl Yapılır?
OYUN

Assassin’s Creed Mirage Türkçe Yaması Nasıl Yapılır?

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Assassin’s Creed Mirage yayınlandı. Köklerine dönüş vaadi ile akıllarımızda yer eden Assassin’s Creed Mirage, tıpkı ilk oyun gibi bizi Orta Doğu’ya götürüyor.

Siz bu erteleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.