e
sv

Twitch taciz ile suçlanan yayıncılara ban atmaya başladı Twitch, taciz olayları için Banhammer'ı çıkardı.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Twitch taciz yasağı

Bildiğiniz gibi son dönemde Twitch’te pek çok taciz iddiası ortaya çıkıyor. Bir haberimizde bu konuyu uzun uzun anlatmıştık. Artık Twitch ekibi tacizle suçlanan yayıncıları yasaklamaya başladı. Yasaklamadan kastımız yayıncıların hesaplarının engellenmesi, yasak getirilmesi vb. durumlardır.

Wolv21, PAX East etkinlikleri sırasında bir kadından fiziksel olarak yararlanmaya çalışmakla suçlandı. Üstelik aynı kadına cinsel içerikli mesajlar da gönderiyordu. Tabii o da cezasını çekti. Twitter’da “Bir yatağı paylaştık, kollarımı ona doladım, biraz daha yaklaştım ve göğüslerine dokundum” diye yazdı. Bu sadece anlık bir şeydi ve hemen durdu. Cinsel ilişki olmadı. “Yine de yaptığım şey yanlıştı” dedi ve Plushy’den özür dileyerek.

DreadedCone’un durumu çok daha eskilere dayanıyor. Yaklaşık 2 yıl önce bir izleyici damat diye bir şey yaptığını söylemişti. Tımar, kişinin küçüklere cinsel açıdan yaklaşması olarak da özetlenebilir. İddiaya göre DreadedCone, bu kadın izleyiciye sözde damat edasıyla yaklaştığını ve reşit olmadığı halde kızın fotoğraflarını dağıttığını belirtti. Twitch o sırada hiçbir şey yapmadı ancak kız olayları anlattığında Twitch nihayet konuyla ilgili harekete geçti. DreadedCone henüz bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Eski bir yayıncı olan Krystal, WarwitchTV’nin Krystal henüz reşit değilken nasıl cinsel sohbetler yaptığını da gösterdi. Twitch’in “Dün gece ağladım çünkü bu hiç beklemediğim bir şeydi” diyerek harekete geçmesine şaşırmış olmalı. dedi. WarwitchTV ile yaptıkları konuşmayı hemen yukarıdaki Twitter gönderisinde görebilirsiniz. Aşağıdaki Twitter gönderisinde WarwitchTV’nin etkinliği doğruladığını görebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.