e
sv

Train Station Renovation Beta inceleme Temizlik cidden sinir, stres bırakmıyormuş.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tren İstasyonu Yenileme Beta incelemesi

Bildiğiniz gibi simülasyon oyunları günümüzde oldukça fazla ilgi görüyor. Bu simülasyon Oyunların yanı sıra hırsız, temizlikçi, otobüs veya kamyon şoförü olduk. Peki hiç bir tren istasyonunu yenileyip satmak istediniz mi? Beta aşamasında inceleme fırsatı bulduğum Tren İstasyonu Yenilemesi biz oyunculara tam olarak bunu sunuyor. Tabii tam bir inceleme yapmadan tüm detaylardan bahsedemem çünkü oyunda sadece eğitim kısmı ve ilk bölüm açık. Ancak yine de oyunun bize neler sunabileceğini Tren İstasyonu Yenileme Beta inceleme yazısında anlatacağım.

Yerdeki kirleri süpürgeyle temizliyoruz. Zaten başka bir şey yapmayı beklemiyorduk, değil mi? Oyunun başında bana rayları zımpara kağıdıyla düzelttirdi. İlerleyen aşamalarda farklı şeyler yaptırır mı bilmiyorum. Sonunda İngiliz anahtarı var. Bu anahtarı kullanarak kırılan şeyleri tamir ediyoruz. Mesela elektrikte sorun varsa o bağlantıları onarabiliyoruz.

Tren İstasyonu Yenileme Beta incelemesi

Bahsettiğim bu yıldızların birden fazla alanda kullanıldığından az önce bahsetmiştim. Bu alanlardan biri oyunu kolaylaştırıyor. Bunu ne kadar çok yıldıza sahipseniz, o kadar çok beceri puanına sahip olduğunuzu düşünün. Yine oyunun lobi olarak bahsettiğim bu bölümünde araçlarınızı vb. geliştirebileceğiniz bir bölüm bulunuyor. Burada da yıldızlarınızı kullanıp oyununuzu kolaylaştırıyorsunuz. Ayrıca çöpleri farklı torbalara toplayıp o şekilde de atabilirsiniz!

Oyunda ilerlemek istiyorsanız bölümleri iyi bir şekilde tamamlayarak ilerlemeniz gerekiyor. Eğer yüksek bir yüzdeyle tamamlarsanız oyun size 5 yıldız veriyor. Oyunu 1 yıldız ile 5 yıldız arasında tamamlayabilirsiniz. Yanılmıyorsam bu 1 yıldız, %50 civarında veriliyor. Yeterli yıldız topladığınız takdirde oyunun lobi kısmında bir sonraki bölümü açıp ilerlemeye devam edebilirsiniz.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.