e
sv

Tinder, “İlle de Arkadaş” Diyenler İçin Aylık 13 Bin TL’ye Abonelik Paketi Duyurdu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tinder, tüm üyelerin yalnızca yüzde 1’inin kullanabileceği “Tinder SELECT” adını verdiği yeni abonelik paketini duyurdu. Uygulama tarafından etkinleştirilecek abonelik paketi anormal derecede pahalıdır. Peki Tinder SELECT aboneliği ne gibi avantajlar sunuyor?

Popüler flört uygulaması Tinder ile ilgili tuhaf bir gelişme yaşandı. Tinder’ın dünya çapında sunduğu “Tinder+”, “Tinder Gold” ve “Tinder Platinum” isimli abonelik seçeneklerinin yanı sıra “Tinder SEÇ” planı eklendi. Ancak bu yeni abonelik paketi son derece pahalı. Üstelik paranız olsa bile satın almanız çok zor. Peki Tinder SELECT’in diğer abonelik paketlerinden farkı nedir? Bu abonelik paketi ne kadar?

Tinder SELECT yalnızca platformda şu şekilde mevcuttur: “seçkin“kullanıcıların deneyimleyebileceği yeni bir abonelik seçeneği sunuyor. Hatta Tinder’ın açıklamasına göre tüm kullanıcılar yalnızca yaklaşık yüzde 1 Bu özel abonelik paketinden yararlanabilecekler. Ekip, Tinder SELECT başvuru formunu dolduran kullanıcıların hesap ayrıntılarını topladı. gözden geçirdikten sonra SELECT haklarının verilip verilmeyeceğine Tinder karar verecek.

Tinder SELECT abonesi olmaya hak kazanan kullanıcılar ayda 500$ ödeyecek!

Tinder'ı Seçin

Tinder tarafından yapılan açıklamalara göre SELECT abonesi olmaya hak kazanan kullanıcıların aylık 500 dolar Ödemek zorunda kalacaklar. Bu miktarın Türkiye’de ne kadar olacağını öğrenmek için Tinder’ın Türkçe destek sayfalarını inceledik ancak bir sonuca ulaşamadık. Şirketin Türkiye için yerel bir fiyatlandırma politikası uygulamaması ve bu haliyle 500 dolar tahsil etmeye çalışması durumunda tüketicinin yapması gereken aylık ödeme 13 bin 600 TL Etrafında olacak. Peki Tinder SELECT’in diğer aboneliklerden farkı nedir ve neden bu kadar pahalı?

ALAKALI HABERLER

Hatta birçoğunun ilişkisi var: Tinder Kullanıcılarının Uygulamayı Kullanma Motivasyonları Araştırıldı

Tinder’ın web sitesinde Select için aşağıdaki avantajlardan bahsediliyor:

Özel mesaj: Eşleşmeye gerek kalmadan bir kişiye haftada en fazla 2 defa mesaj gönderebilirsiniz. Beğeni sekmesinden sadece Özel Mesaj gönderebileceğinizi, aynı anda Süper Beğeni gönderemeyeceğinizi, bazı kullanıcıların Özel Mesaj almamayı tercih edebileceğini lütfen unutmayın.

Öne Geçin: Beğendiğiniz kişiler, Gold veya Platinum abonesi olmasalar bile Gold Match tablosunda profilinizi net bir şekilde görecektir. Profiliniz ayrıca 7 gün boyunca karşı tarafın Altın Eşleştirme tablosunda da öncelikli olarak kalacaktır.

Özel Kimlik: Üyeliğinizi özel bir SELECT rozetiyle sergileyin. Bu rozeti profilinize eklemek istemiyorsanız Ayarlar bölümünden devre dışı bırakabilirsiniz.

Mod seç: Tinder’ın en çok aranan profillerini görün ve görün. Böylece daha da harika bağlantıların keyfini çıkarabilirsiniz.

VIP Deneyimi: Mümkün olan en ayrıcalıklı deneyimi yaşamanızı sağlamak için üyelik sayıları kullanıcıların %1’inden azıyla sınırlıdır.

Erken erişim: Ayrıcalıklı yeni özellikleri ilk test edenlerden biri olun.

Tinder SELECT başvuruları kademeli olarak alınacak

Tinder aboneliği

Tüm Tinder abonelerinin yalnızca yüzde 1’inin katılabildiği Tinder SELECT hakkında daha detaylı bilgi almak için biraz araştırdık. Ancak Tinder SELECT abonelik başvuruları da sürüyor. Şimdi kapalı Öyle olduğunu gördük. Bu durum pek de şaşırtıcı değil çünkü şirket, satın almaların aşamalı olarak yapılacağını duyurdu.

Tinder SELECT uygulama sayfası için Burada Bağlantıyı kullanabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.