e
sv

TikTok’un ve Instagram’ın Her Yerinde Çıkan Kaza Testlerinin Herkesi Yanıltan Yanı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mekanik açıdan en gerçekçi araba simülasyonu olan BeamNG, sosyal medyada eğlenceli içerikleriyle sıklıkla karşımıza çıkıyor. Ancak bazı kişiler ve sayfalar bunun bir oyun olduğunun farkında değiller.

Oyun grafiklerinin inanılmaz bir hızla gerçek hayattan ayırt edilemez hale geldiğini görüyoruz. savaş tanrısı, Bizden geriye kalanlar, Arma Bu gibi oyun serileri bazen bu bağlamda kafa karışıklığına neden olabiliyor. Özellikle Arma dizisinin geçmişte saçma olaylara sahne olduğunu gördük.

Araba oyunlarına baktığımızda şüphesiz her yönüyle en gerçekçiliğe sahip oyundur. ışınNG. Araçların her parçasının özenle ve fizik kanunlarına uygun olarak oluşturulduğu bu oyun, sosyal medyada çarpışma testleriyle sıklıkla karşımıza çıkıyor. Ancak bu testlerin pek tutarlı olmadığını söylememiz gerekiyor.

Bunun nedeni sadece bir oyun olması değil.

ışınNGaraçları gerçekte olduğu gibi tasarlama kapasitesine sahip bir üretim. Yani örnek olarak BMW’nin Lisanslı bir araç tıpkı gerçek şartlarda olduğu gibi model olarak oyuna eklenebiliyor ve çarpışma testini simülasyon olarak görebiliyoruz. Ama asıl sorun BMW’nin ya da başka hiçbir markanın bu oyunda lisansının olmaması.

Evet, BeamNG’ye gerçek araçları ve modları indirebilirsiniz.

ışınNG

Kurulumu oldukça basit olan bu modlar arasında boyutları oldukça büyük olan ve oldukça kaliteli görünen araçlar da bulunmaktadır. Ancak bunların hiçbiri şirketler tarafından yapılmıyor. onaylı veya lisanslı Çünkü söz konusu modlar gerçek hayattaki araçlarla eşleşemiyor. Peki BeamNG için ne indirdiniz? Mercedes-Benz C63 Mod gerçekçi görünse de gerçek hayatın dayanıklılığını yansıtmıyor.

Ayrıca bu modlar ışınNG Her ikisi tarafından da yapılmamaktadır. Mesela editörünüz olarak gidip BeamNG modu yapabilirim. Modların büyük çoğunluğu bu tür kişilerden geliyor. Bu kapsamda araçların iskeleti ve modelleri tek tek çizilmektedir. Her araba istenildiği kadar güçlü/zayıf olabilir. Bu yüzden her mod iyi görünmeyecektir ve her mod iyi görünmeyecektir. Kalite aynı olamaz.

Yani istenirse 3 tekerlekli bir bisiklet tanktan daha güçlü hale getirilebiliyor.

Yapay Zeka: Ne umurumda?

Basınç noktaları, güçlü alanlar, iskelet modelleri gibi detaylar modun yaratıcısından geliyor. Bu, aracın orijinaline benzese de hem motor gücü hem de dayanıklılık açısından farklı olduğu anlamına geliyor. onlar tamamen farklı araç. Artık mod sitelerine baktığınızda aynı araba modeli için onlarca, belki de yüzlerce mod görebilirsiniz. İzlediğiniz kanallar da bu modlardan etkilenir. en gerçekçi olanları derleyin Videolar oluşturuyorlar.

Günün sonunda amaç tabii ki eğlenmek. Ancak bu videolarda gördüğünüz sahnelerden yola çıkarak bir aracın dayanıklılığını veya hızını tahmin etmenin yanlış olduğunu belirtmek için bu içeriği hazırladık. Siz de düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Farklı Togg modları da bir avantajdır.

AHMET ÖZKAN TV

Mitalos

ALAKALI HABERLER

Oyun fiyatlarının artmasıyla popüler hale gelen ‘Steam Key’ Siteleri yasal mı?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.