e
sv

The Texas Chain Saw Massacre çıkış tarihi, hikaye, oynanış Şimdilik bildiklerimiz bu şekilde.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Texas Elektrikli Testere Katliamı oyunun çıkış tarihi nedir, hikaye ve oynanış açısından nasıl? Arkadaşlarınızla çok oyunculu bir oyun oynamak istiyorsanız Sumo Digital’den The Texas Chain Saw Massacre’a bir göz atın. Burada onları çileden bekliyoruz. Ayrıca, sadece saldırılarından kaçmak için yeteneklerinizi test edebilirsiniz. Friday The 13th’in yapım şirketi Gun Interactive tarafından yayınlanan The Texas Chain Saw Massacre oyunu hem klasik hem de çağdaş figürleri taklit etme hakkına sahip olacaksınız. Klostrofobik evlerin içinde diğer oyuncular avlayabilir veya kaçabilir ve hayatta kalmak için kurban donanımınızı kullanabilirsiniz.

Bu nedenle, oyuncuların bu oyunu ilk defa yapacakları farkları önemli fark var. Bu da, ekiplerin Aile olarak sunumu 3 suikastçı ve 4 kurban olarak idamdır. Bu 4 oyuncu hayatta kalmanın uzun süre ararken, diğer 3 oyuncu onlar kaçamadan peşlerine düşecektir.

Bir karşılaşmanın nasıl ilerleyeceğini gösteren Aile Evi Haritası’nda, kurbanlar evin içinde başlarken ve evin görevlerini ve dolaplarında götürürken bulmaları gereken birden fazla çıkış var. Tam da korkulduğu gibi, üç katil çaresiz kurbanları avlamak için bölgede sinsice dolaşıyor.

The Texas Chain Saw Massacre oyunu oyuncuları, biri katiller ve diğer kurbanlar olmak üzere iki grup olacak. Gun Interactive ve Sumo, asimetrik çok oyunculu model Texas Chain Saw Massacre filminin çerçevesine uygun hale getirmek için oyuncuları daha önce Friday the 13th oyunu veya Dead by Daylight’ta konukları alarak alıyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.