e
sv

Tecno, Telefonların Bukalemun Gibi Renk Değiştirmesini Sağlayan Teknolojisini Duyurdu [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tecno, telefonların rengi istenen şekilde veya duruma bağlı olarak değiştirebilen evrim.

BMW’nin otomobil rengini değiştirmesini sağlayan teknolojilerle birlikte renk cihazları cihazlar için de bir kapı görülmüştü. Teknoloji şirketi bu teknoloji üzerinde çalışmaya devam ederken, son zamanların yükselen ismi Tecno yeni bir lider.

Tecno’nun “Bukalemun Boyama Teknolojisi (Bukalemun Boyama Teknolojisi)”Kısa bilgi teknolojisi, telefonların arka görevlerini çok daha renkli bir hale getiriyor. Ayrıca sadece bir renk değil, çok geniş yelpazede renkler aynı anda arka panelde yansıtılabiliyor.

Tecno’nun renk vermesi telefon teknolojisi:

Bu teknoloji nasıl çalışıyor?

tekno

Renk değiştirme teknolojisi, ilk etapta aklama gelen arka panele ekran yerleştirme gibi bir yöntem içermiyor. Renkler, elektriğe maruz kaldığında yön değiştirebilen, mikrondan daha küçük boyutlardaki prizma malzemeleri sayesinde mümkün oluyor.

Bu prizmaların yönünü kontrol eden materyallerin farklı dalga boylarında ışık yansıtması sağlanabiliyor. Tecno da bu prizmaların yönü cihaza yüklenen bir yazılım ile kontrol ediyor. Kullanıcı, 1600 farklı renk arasından seçim yapmak veya renkleri, batarya durumu, çalan müzik ve bildirimlere göre değiştirilebiliyor.

Üstelik Tecno’nun katkı sağlayacağına göre teknoloji, oldukça uzun bir ömre de sahip. Renkler, 2 milyon tekrara kadar değiştirilebiliyor. Renk değişimi ise 0.03 yürek tamamlanıyor.

Teknoloji düşman düşmanı da değil:

tekno

Yine akla gelen en temel sorulardan biri de doğal olarak bu tablet performansını nasıl izliyor. Tekno, yapıyorlar bir gün boyunca sadece 5 koruyucu videoyu izlemek için eşit kullanım gerçekleştirdiğini belirtiyor.

Yeni yapılanların hangi modellerde yer alacağı henüz açıklanmadı.

Tecno, farklı bir teknoloji ile renk değiştirebilen telefonunu aslında daha önce de çıkarmıştı:

İLGİLİ HABER

Güneş Işığında Renk Değiştiren Telefon TECNO CAMON 19 Pro Mondrian’a 2 Büyük Ödül

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.