e
sv

TECNO, Bugüne Kadarki En Yenilikçi Katlanabilir Telefon Konseptini Duyurdu (Hem Katlanıyor Hem Uzuyor)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

TECNO, bugün yeni gizli telefon konsepti olan Phantom Vision V’yi duyurdu. Üstelik bu telefon hem katlanıyor hem de uzuyor.

Çin merkezli telefon üreticisi TECNO, özellikle sahiplerinin yaptığı yatırımlarla adreslerden bahsediyor. Hatırlarsanız TECNO geçtiğimiz haftalarda galip satacağı yeni ürünleri bir Metaverse performansında tanıtmıştı. Ayrıca markanın güneş ışığından renk almak için telefon Tecno CAMON 19 Pro da 2 adet tasarım ödülü sahibi olmuştur.

Bugün ise TECNO, yeni gizli telefon konseptini ortaya koyuyor. Bu konsept Samsung’un Fold ve Flip cihazlarının aksine hem katlanıyor hem de uzayabiliyor.

İşte TECNO’nun yeni Phantom Vision V konsepti

GSMArena tarafından yayınlanan videoda TECNO’nun yeni konsept telefonu Hayalet Vizyon V duyurulmuştur. Samsung Galaxy Fold sürümleri gibi katıldığı belirtilen ürün aynı zamanda Oppo’nun uzayabilen akıllı telefon serisi X’in de özelliklerini taşıyor. Bu sayede telefon katlı değilken sahip olduğunuz ekran yetmediğinde şebeke ekranını uzatarak 10.1 inçlik devasa bir ekrana sahip olabiliyorsunuz.

Potansiyel bir tablet katili olarak yönetici olarak görevlendirmek bu muhtemel sistem özellikleri hakkinda herhangi bir bilgi paylasilmadi. TECNO yetkilileri şu anda konseptin olduğunu ve seri üretime geçilip geçirilmeyeceği konusunda güvence veriyor. bir toplantıda olduğunu belirtiyor.

İLGİLİ VİDEO

Gece Portresini Gündüz Gibi Çeken Telefon: TECNO CAMON 19 Pro inceleme

Ancak bu telefon 2023 ya da 2024 yılında piyasaya sürülecek olursa Phantom Vision V’nin bugüne kadarki en pahalı bagajlı telefon geleceğinden şüphemiz yok.

:
https://m.gsmarena.com/tecno_shows_foldable_phantom_vision_v_concept_with_a_twist-news-57239.php

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.