e
sv

Spotify Jam Duyuruldu: Sevdiklerinin Yanınızda Olmasa da Aynı Anda Aynı Şarkıyı Dinleyebilirsiniz

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Spotify, kullanıcıların anında çalma listesi oluşturup sevdikleriyle birlikte dinlemelerine olanak tanıyan Jam özelliğini duyurdu. Peki bu özellik tam olarak ne işe yarayacak ve nasıl çalışacak?

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik ve podcast platformu Spotify, “Jam” isimli bir video yayınladı. yeni özellik duyurdu. Premium olsun ya da olmasın tüm kullanıcıların erişimine açık olan yeni özellik, kullanıcıların birlikte çalma listeleri oluşturmasına ve bunları aynı anda dinlemesine olanak tanıyor. Spotify Jam ile kullanıcılar birbirlerinden uzakta olsalar bile “müzik partileri” başlatabilecekler.

Spotify’ın yeni özelliği, Premium abone Kullanıcı Jam başlattığında devreye girer. Aynı Wi-Fi ağındaki kullanıcılar Spotify uygulamasını açtıklarında Jam ile ilgili bir bildirim görecekler ve isterlerse bu çalma listesine bağlanabilecekler. Jam paylaşımı Bluetooth bağlantısı üzerinden de yapılabilmektedir. Uzak kullanıcılar QR kodunu kullanabilir veya bağlantı yardımı ile Jam’e katılabilecekler. Spotify Premium abonesi olmayan bir kullanıcı yeni Jam oluşturamayacak ancak başka bir kullanıcının Jam’ine bağlanabilecektir.

Çalma listesi üzerinde kimin kontrol sahibi olduğuna karar vermek kullanıcıya kalmıştır.

Spotify Jam

Spotify’da Jam çalma listesi oluşturan kullanıcı, çalma listesinin kimin kontrolüne sahip olacağını seçer. o karar verecek. Bu içerikte; Kullanıcı dilerse kendi başına bir çalma listesi oluşturup ortak çalışmaya açabilir. Dileyen kullanıcılar ortak çalma listesi oluşturup, çalınacak şarkıları birlikte belirleyecek. Bu sırada; Jam ortak çalışmaya dayalı bir çalma listesi gibi çalışsa da kalıcı bir liste değildir. Sıraya eklenen şarkı sona erdikten sonra liste kaybolacaktır. Ayrıca Jam’in sona ermesi aynı zamanda şarkıların da listeye ekleneceği anlamına gelir. kaybolmak yol açacaktır.

ALAKALI HABERLER

Spotify, Podcast’leri Yapay Zekayla Farklı Dillere Çevirecek Özelliğini Duyurdu: Sunucunun Sesi Aynı Kalacak!

Spotify Jam artık dünya çapındaki tüm kullanıcılara ulaştı. Bu yeni özelliğe erişmek için yapmanız gereken tek şey, uygulamayı güncelle. Güncelleme işlemini tamamladıktan sonra Spotify’ı açın ve oynatma sayfasındaki hoparlör düğmesine dokunun. “Geçerli cihaz” bölümünün hemen altında “reçeli başlat” seçeneğini göreceksiniz. Buna dokunduğunuzda Spotify Jam özelliğini kullanmaya başlayacaksınız.

Kaynak :
https://newsroom.spotify.com/2023-09-26/spotify-jam-personalized-collaborative-listening-session-free-premium-users/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.