e
sv

Spotify ‘Beğenme’ Butonunu Kaldırdı: Şarkıları Çalma Listesine Eklemek NİHAYET Kolaylaştı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Spotfiy’da şarkıların ‘Beğenilen Şarkılar’ gözetimini sağlayan kalp butonu kaldırıldı. Artık “+” şeklinde görünen buton, şarkıların ister ‘Beğenilen Şarkılar’ ister herhangi bir çalmayı saklamanı sağlamanı sağlıyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik ve podcast platformu spotify, tüm kullanıcıları memnun edecek yeni bir özellik kullanım sundu. Yeni özellik, şarkıların çalma listesi eklemesini son derece kolay hale getiriyor.

Spotify kullanıcıları bilir; dinleme ve podcastler üzerinde gezinti yaparken kalp şekli bir buton bulunur. Bu butona basıldığında, ilgili içeriğe “Beğenilen Şarkılar” isimli çalma kayıtları eklenir. İşte bu buton gitti ve yerine”+” şeklindeki yeni bir buton geldi. Bu buton şarkı ve podcastlere ne tablolarla ilgili daha fazla işlevsellik sunuyor.

Çalma listelerine ekleme yapmak kolaylaştı

spotify

Bildiğiniz gibi kalp düğmesi, şarkıların doğrudan ‘Beğenilen Şarkılar’ içerdiğini tutmanı sağlıyor. Yeni ‘+’ düğmesi ilk dokunduğunuzda da vermek eylem bu olacak ve buton, yeşil tike dönüşecek. Bu yeşil tike dokunduğunuzda ise çalma listeleriniz açılır ve çalmak istediğiniz çalma muhafazalarını ekleyebileceksiniz.

Spotify yeni özellik

Spotify’ın yeni özelliği bir üstünlük iOS ve Android Kullanıcılara ulaşmaya başladı. Ancak bu dağıtmayı ne kadar süreceği belli değil. Özelliği hemen kullanmaya başlayabileceğiniz gibi bir süre daha beklemek durumunda da kalabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Spotify, Müzik Zevkinizi Sizden Daha İyi Bilen Yapay Zekâ Destekli DJ Özelliğini Tanıttı (Hem de Aşırı Gerçekçi Bir Sese Sahip)

:
https://newsroom.spotify.com/2023-02-27/save-your-favorite-songs-podcasts-and-more-with-spotifys-plus-button/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.