e
sv

Sony’den Yeni PlayStation Showcase Etkinliği: Tarih Ortaya Çıktı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

sony‘nin Geoff Keighley‘in yakın zamanda duyurduğu Summer Game Fest 2023’ten önce yeni bir PlayStation Vitrini yayınlanacağı ortaya çıktı.

Tanımış gazeteci Jeff Grubb‘ın birkaç saat önce Twitter’da açıkladığı bu bilgiye göre Sony, Yaz Oyun Festivali öncesinde bir PlayStation Showcase yayınlayacak ancak henüz kesin bir tarih belirtilmiş değil.

Şu anda manzaralar tek şey Sony’nin çalışmasının 8 Haziran’dan önce gerçekleşeceği yönünde. Özellikle E3’ün de iptal edilmesiyle bu geçitlere muhtemelen gözle bakılıyor. E3 organizasyonları birkaç gün önce “Sektörümüzün büyüklüğünü, yöneticilerini ve ürünlerini sergileyecek şekilde kapsamak için gerekli olan sürekli ilgiyi toplayamadık.” söyleyerek E3’ü iptal ettiklerini açıklamışlardı.

Yeni PlayStation Vitrini Etkinliğinde Ne Görebiliriz?

Eğer bu bilgi doğruysa Sony’nin yaklaşmakta olan Spider-Man 2’den daha fazlasını elde etmek ve Naughty Dog’un yaklaşmakta olan bağımsız çok oyunculu oyunu hakkında ihtiyaç duyduğu bazı bilgileri ortaya koyduğu görülüyor.

Insomniac’ın Spider-Man devam oyununun bu yılın sonlarına doğru çıkışının planlandığını düşünüyor ancak Sony henüz resmî bir çıkış tarihi açıklamasıydı. geçen ay Örümcek Adam 2‘de Venom’u seslendiren aktör, oyunun Eylül ayında piyasaya çıkacağını ve “büyük tanıtımın” bu Ağustos görünümünde öne sürmüştü. Bu yılın Ocak ayında Peter Parker’ın seslendirme sanatçısı Yuri Lowenthal devam oyununun hem büyük hem de şaşırtıcı olacağını belirtmişti.

Sony’nin anlatılarına konu olan PlayStation çalıştırma hakkında daha fazla bilgi gelmez sizi bilgilendireceğiz.

Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Belli Eski (Nisan 2023)
OYUN

Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Belli Eski (Nisan 2023)

Playstation Plus April 2023 ücretsiz oyunları, bir zamanlar çoğu oyuncu tarafından oldukça merak ediliyordu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.