e
sv

Sons of the Forest Pistol – Tabanca konumu, istatistikleri Aslında, pek de zor bir yerde değil.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Garip yaratıklar, vahşi hayvanlar ve yırtıcı yamyamlarla dolu düşmanca bir savaşta hayatta kalmak zor. Ancak doğru ateş silahıyla bir işe var demektir. Bu nedenle, Sons of the Forest bünyesinde tabancanın yerini ve özelliklerini bilmek faydalı olacaktır. Onu bulmak zor değil. Ancak bu zorlama gezisinden canlı dönüşü son derece zordur. Şimdi size Sons of the Forest Pistol ya da Türkçe olarak tabanca olarak seyir silahının konumu ve istatistikleri hakkında bilgi gösterimi. Dilerseniz, şimdi Sons of the Forest Pistol silahı yani tabanca nerede soruya yanıt vermek isteyenler geçelim.

Envanterinizdeki tabancaları kendinde, mızrak veya taktiksel balta gibi diğer ögelerin hiçbiri istatistiki çıkmadı. Yine de, bir düşman düşmanı için kaç mermiye ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak, savaştaki güçlerini ölçebilirsiniz.

Şimdilik, Ormanın Oğulları ile ilgili pek bir yazı rehberimiz yok. Bu günleri, sizlere başka yazılarımızı önerelim. Bir kere, The Forest hile kodları yazımız var. Bu sayede serinin bir önceki oyunu için hilelere bakmanız mümkün. sonra, Orman El Sanatları Rehberi yazımız mevcut. Bu sayede zanaat konusunda da sorun yaşamadan oyunu tecrübe edebilirsiniz.

Sons of the Forest’ta düşmanları cezalandırmak ve hayvanları avlamak için genellikle sopa mızraklarımız olacaktır. Bu nedenle, tabanca emrinizde olan oldukça güçlü bir silahtır. Orta ve yakın mesafelerde değerlendirmeye şayan bir performans sergileyen ve yeniden doldurmaya ihtiyaç duymadan önce 12 mermi tutabilen otomatik bir tabancadır. Tek veya çift elle tutabilirsiniz ve onun iki şekilde de nişan alabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.