e
sv

Sons of the Forest en iyi silahlar Oyunda şu anda olan en iyi silahlardan bahsettik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yamyamlarla ve mutantlarla dolu ıssız bir adada hayatta kalmak için tek yapabilmek için silahlar. Bu oyun, bazılarını yapabilen ve bazılarını yalnızca geniş araziyi keşfederken Keşfetmeniz gereken çok çeşitli silahlara sahiptir. Bazıları başınız sıkıştığında işe yararken, diğerleri son derece güçlüdür ve kemiklerinizi kırmak için bekleyen düşmanları yenmenize yardımcı olabilir. Peki, Sons of the Forest en iyi silahlar hangileridir? Bu yazımızda, size bu soru yanıtını yürütme.

Tabanca güçlüdür ve pompalı tüfek kadar etkili olmasa da kolayca kolayca bulunur. Bu silahla menzilin çok önemli olduğunu unutmayın. Çünkü FPS oyunlarında bir oyuncunun normal kabul edebileceğinden biraz daha yakın bir mesafeden daha etkili olacaktır. Tabanca adanın kıyısındaki bir sandalda bulunur. Onu nasıl öğrenmeyi öğrenmek için Sons of the Forest tabanca yönümüze bakın. Bu tüketimin kullanımı basit olsa da dikkatli kullanınız. Çünkü cephane az olduğunda onun atışı önemlidir.

Katana oyundaki en güçlü yakın dövüş silahı olmasa da çok yönlülüğü onu kullanışlı kılıyor. En hızlı yakın dövüş silahlarından biri olduğu için, bölümleri için birkaç vuruş daha kullanmak bile düşmanları üzerinde olabilir. Bu, onu sıradan düşmanlarla karşılaştığınızda güvenli ve güvenilir bir bahis konumuna getirir. Ancak büyük yamyamlar ve alt daha fazla zorlamak için daha fazla güç gereksinimi mutantlarla karşılaştığınızda daha güçlü bir şey kullanmak istiyor.

Ateşli silah bulmadan önce küreği bulmalısınız. Küreği bulmak için ayrıca bir solunum cihazına, bir hava deposuna ve bir halat silahına ihtiyaç olacak. Solunum cihazı sahile yakın bir mağarada, halat tabancası kaza alanına yakın bir mağarada ve hava tankları adanın mağaralarına ve sığınaklarına dağılmış durumda. Bulunan dağlara yakın bir mağaraya götürün ve ardından mağarada yolunuzu bularak elinde kürek olan toplu bir işçiyi bulun. Tüfek, GPS verilerinde işaretlenmiş konumlardan birinde verilen bir işarettedir ve daha sonra kürekle kazabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.