e
sv

Snapchat’ten “Keşke Instagram’a Gelse” Dedirten Özellik: Fotoğraf ve Videolar, Seçtiğiniz Şarkıya Göre Otomatik Düzenlenecek

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Snapchat’e kullanıcı deneyimini iyileştirecek iki yeni özellik eklendi. Müzik odaklı bu özellikler, içerik üretmeyi hiç olmadığı kadar kolay hale getirecek gibi görünüyor.

Bir dönem popülaritesini yitirmiş olsa da şimdilerde yine pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılan Snapchat, kullanıcılar iki yeni yapıya kavuştu. Söz konusu yeni özellikler, kullanıcı deneyimini ciddi olarak değiştirecek niteliktedir. Geçmiş olduğu gibi Instagram ve TikTok gibi Snapchat seçeneklerinin bu iki özelliği de çalmak için harekete geçeceğini söyleyebilmek.

Snapchat, onlarca artırılmış gerçeklik temelli filtre sunuyor, kullanıcı bu filtreleri istedikleri müziklerle kullanabiliyorlardı. Küresel çapta yönetimina başlanan yeni özelliklerden ilki, filtrelerde kullanılan müziklerin grupları Dosyayı otomatik olarak yönlendirmeyi sağlayan. Yani kullanıcılar, sosyal medyadaki akımlara hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde dahil olabilecekler.

Siz fotoğraf ve videoları seçin, Snapchat şarkıya uyumlu olarak montajlasın!

Snapchat

İçeriği oluştururken montaj yapmak pek de kolay bir iş değildir. Ancak Snapchat’in yeni özelliği, bu durumu değiştirecek gibi görünüyor. Kullanıma sunduğu yeni bir özellik sayesinde 20’ye kadar seçilecek fotoğraf ve videolar, montajda kullanılacak Son ritmiyle otomatik olarak senkron olacak. Yakınlarda içeriğin ortaya çıkmadığı kadar kolay biçimlendirilmiş olacak.

İLGİLİ HABER

Snapchat, Geliştiricilerin Para Kazanabileceği Ücretli Lens Sistemini Tanıttı

Günlük 250 milyon aktif koruma sahibi söyleyen Snapchat, gelecek için de planlamalar içerisinde. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre kullanıcılar, gelecek süreçte de artırılmış gerçeklik desteği sunan derinlemesine özelliklerle tanışmaya devam edecekler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.