e
sv

Skyrim’e Tüm Karakterlerle Konuşmanızı Sağlayan Seslendirici Yapay Zeka Eklendi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Rol yapma oyunları Söz konusu olduğunda bir oyuncu için en önemli şeylerden biri dünyanın içinde gerçekten var olduğunu hissetmektir. Aradan geçen onca yıllara rağmen hala popülerliğini koruyor The Elder Scrolls V: Skyrim, bunu başaran nadir oyunlardan biri olarak görülüyor. Peki, Skyrim’i daha ayrıntılı bir şekilde deneyimlemek ister misiniz?

Uzun zaman sonra Skyrim’e mod geliştiren Mathiew May, Drogonborn Seslendirme adını verdiği mod ile birlikte oynama Skyrim’deki tüm karakterler için yapay zeka tarafından yazılan ve seslendirilen diyaloglar ekledi.

NPC’ler Artık Canlı Hale Gelecek!

Hikaye ve diyaloglar söz konuşma ne zaman bu Elder Scrolls V: Skyrim‘in oldukça başarılı olması gerekir. Ancak Dragonborn’un tek başına 7000’den fazla diyaloga sahip olduğu düşünüldüğünde, tüm bu metinlerin insanlar tarafından yazılması ve seslendirilmesi oldukça meşakkatli bir iş haline gelir.

Tam olarak bu merkeze giren yapay zeka, oyuncu bir karakter ile konuşmak istediğinde tamamen özgün bir diyalog ve seslendirme üreterek oyuncuya diyalog seçme imkanı tanıyor. Böylece normal insanlar tarafından yapılması neredeyse imkansız olan, tüm toplulukla özgün sohbet edebildiğiniz bir köy görünümü mümkün hale geliyor.

Mathiew May tarafından ElevenLabs yapay zekası kullanılarak meydana getirilen mod, yerleştirme kadar üç farklı kadın sesine sahip. May’in açıklamalarına göre hala devam etmekte olan bu proje, her karakter için özgün diyalog ve seslendirme yaratmaya olanak sağlayabilir.

Skyrim Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
OYUN

Skyrim Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Oyun grupları en ikonik, en başarılı ve en bilinen yapımlarından biri olan The Elder Scrolls V: Skyrim, oyunlara ilgisi olan herkesin muhtemelen duyduğunu düşündüğü bir oyun.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.