e
sv

Samsung’un Yeni Galaxy Watch 4 Güncellemesi Saatleri Bozuyor: Saati Güncellemeyin!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung’un yeni Galaxy Watch 4 güncellemesinin akıllı saatlerinin yükselişine ve bir daha başlatılamamasına neden olduğu ortaya çıktı. Şirket, gelen şikayetlerin ardından bir önceki güncellemenin dağıtımını durdurdu, ardından ise yeni bir güncelleme yayınladı. Ancak, yeni güncelleme de sorunu çözemedi.

Her yıl yeni bir versiyonla saklanan akıllı saatler, her geçen gün daha da popüler oluyor. Güney Kore merkezli Samsung da kendi akıllı telefonlarını piyasaya sürenlerden biri. Teknoloji devi, 2021’de de galaksi izle 4 isimli bir cihazı tanıtmıştı. Hâlen oldukça popüler olan bu saate şimdi ise yeni bir güncelleme geldi.

Ancak Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic’e gelen yeni güncelleme, bazı büyük zorlukları beraberinde getirdi. Birçok kullanıcı ülkesinde, yeni güncellemenin akıllı saatlerinin tabiri caizse ‘felç’ geçirmesine neden olarak devre dışı yaşadığını ifade etti.

Samsung şikayetlerin ardından güncellemenin dağıtımını durdurdu, daha sonra yeni bir güncelleme yayınladı

Şikâyetlerin gelmesinin ardından Samsung, güncellemenin iletimini geçici olarak çıktılar mecbur kaldı. Bu akıllı saatlerden sahip olanların da şu anda tüm güncellemelerden kaçınması gerektiği ifade edildi. Samsung’un açıklamalarına göre sorun, belli sayıda Galaxy Watch 4 serisindeki cihazları düzeltme. Yani tüm modellerin güncellemesinden kaynaklanan sorun yaşamadığını görebilir.

Sorunun ne olduğunu biraz daha açacak olursak; Gelen bilgilere göre saatlerce güncellemenin ardından kapanıyor ve bir daha başlatılamıyor. Bunun nedeni ise güncellemenin cihazlarının bataryasını bitirmesi aktarılıyor. İlk şikayetin Güney Kore’den geldiği belirtilirken, sıkıntının hangi dönemlerde yaşandığı, ne kadar kullanıcıyı yönetme gibi bir düzenleme ise bir bilgi bulunmuyor.

Konunun incelenmesinin ardından Samsung, bugün de daha fazla insanın saatini kaybetmemesi için bir güncelleme yayınladı. Ancak yeni güncellemenin de hâlen sorunu gideremediği görüldü. Sosyal medya platformlarından birçok insan, sorgulamaya devam eden açıklamalarda bulundu.

İLGİLİ HABER

Apple Watch Bir Kez Daha Hayat Kurtardı: ‘Kalp Atış Hızı’ Sensörü Kanserin Erken Teşhis Edilmesini Sağladı

:
https://www.gizchina.com/2022/11/11/samsung-galaxy-watch-4-new-update-can-paralyze-smartwatches/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.