e
sv

Samsung, Katlanabilir Telefon Sevkiyatında Rakiplerinin Toplamını Bile Geçti!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Giderek daha da popüler hale gelen katlanabilir akıllı telefonlar, her geçen yıl daha çok görülecek gibi görünüyor. Ama pazar liderinin ne zaman değişeceği belirsiz.

Gittikçe daha da popülerleşen akıllı telefonların deposu Açılış noktası, Samsung’un ilk Galaxy Fold ve Flip modellerini tanıtmasıyla gerçekleşti. Bundan sonra dağıtım telefon pazarına sürekli yeni fikirler ve cihazlar dahil edildiğinde geniş bir hacim elde etmesi da dağıtım oldu.

Hacmi yıllar içinde giderek daha da genişleyen bu pazar, özellikle de geçen yıl Financial Times’da yayınlanan rapora göre oldukça verimli geçirilmiş gibi görünüyor. Söz konusu rapora bakarak akıllı telefon geçirmenin geçtiği yıl ne kadar işletme aktifine hakkında fikir edinebiliyoruz.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, zirvede olurken onlardanp beklentilerin toplamını bile geçiyor.

Finans Zamanları

Katlanabilir akıllı telefonların 2022’deki küresel dağıtım sevkiyatıikişer ikişer artarak ilerleyen milyon birimyle gösteriliyor bu grafiğe göre, Güney Koreli teknoloji devinin neredeyse 12 milyon adet katlanabilir telefonla sevkiyatı yapabildiğinizi görebiliriz. Kendisinden hemen sonra gelen Çin merkezli Huawei ise 2022 yılında 2 milyon adedin biraz altında sevkiyat gerçekleştirerek ikinci sıraya yerleşmiş.

OPPO, Vivo, Xiaomi, Honor ve Motorola’nın sevkiyat adedi ise 1 milyonun altında. Yine de burada, eski üst markası Huawei’den ayrılıp kendi yolunu izleyen Honor’un iyi gidişatını atarak bu listede kendisini yerin korunmasını sağlamak için tebrik etmek gerekiyor.

Küresel çapta ise kapasite 14,2 milyon adet katlanabilir akıllı telefon sevkiyatı gerçekleştirildi.

Android Yetkilisi

Bu sayının 2023 yılındaişletmelerin tanıtacağı yeni modeller sayesinde 30 milyonu taşınması bekleniyor.

İLGİLİ HABER

Samsung, Galaxy Z Fold 5 İçin ‘Su Damlası’ Menteşe Tasarımını Test Ediyor

Elbette bu grafikteki sevkiyat sayılarını alıp satış sayısıyla eş değer tutma pek de olmayacak. Ancak yine de depolama akıllı telefon ticareti şimdilik en büyük yeri kapanan Samsung’un, en yüksek satış gücüne sahip olduğunu tahmin etmek de zor değil. Sizce katlanan akıllı telefonlar, 2023’te nasıl bir yıl geçirecek?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.