e
sv

Samsung Galaxy S23 Serisinin Arayüzü One UI 5.1’in Özellikleri Sızdırıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S23 ailesine sahip olacak One UI 5.1’in sahip olacağı özellikler sızdırıldı.

Samsung’un amiral gemi serisi S’in en yeni üyeleri, girişimize az kalan Şubat çıkışı ilk gününden dünya çapında tanıtılacak. Galaxy S23 çıkışına çok az bir süre birkaç özellik, sosyal medyaya sızdırıldı.

Yeni One UI güncellemesi kutudan çıkarmaz Galaxy S23 serisi kullanıcılara gönderilir. Güncellemenin bazı önemli yeni özellikleri ile birlikte geleceğini söylüyorlar, dilerseniz onlara bir göz atalım.

Kamera uygulamasına birkaç yenilik geliyor

Kamera uygulamasına selfie’lerinin gölgesini ayarlayabilen bir “Efektler” seçeneği eklenecek. Güncelleme aynı zamanda Gelişmiş Menü seçeneğinde Kullanıcılar Galaxy S23 serisi Aygıtın herhangi bir ayrıntıyı sıkıştırmadan yüksek öğrenme görüntülerini çekmelerine Olanak Sağlayan Expert RAW desteğini de verebilir.

Galeri arşivi paylaşımlı albümler olacak

Galeri uygulamasına albümle fotoğraf paylaşımını kolaylaştıran bir Paylaşımlı Aile Albümü özelliği gelecek. Galeri uygulaması, içindeki aile albümünüzün yüzlerini tanıyarak fotoğraf katmanlarına de olanak sağlayacak. Buna ek olarak, bir ailedeki her kullanıcı 5 GB bulut depolama alanına sahip olacak.

Ayrıca görüntülerdeki gölgeleri ve yansımaları otomatik olarak temizleyen bir özellik de galeri uygulamasına geliyor. Galeri uygulaması, belirli medya kısıtlaması GIF’lere dönüştürmeye yarayan bir araca sahip olacak.

Bir görselin veya videonun konumu ve zaman ile ilgili ayrıntıları içeren meta veriler, yukarı kaydırılarak erişilebilir hale gelecektir. Galerinin arama yerinde aynı anda birden fazla kişi aranabilecek. Galeri uygulaması, belgeleri ekran görüntülerini tercih etmek istediğiniz seçme seçeneği sunacak.

Tüm Galaxy cihazlarının şarj edildiğini gösteren bir widget eklenecek

Akıllı widget’lar, One UI 5.0’ın en öne çıkan özelliklerine sahipti. 5.1 ile kullanıcıları, Tüm Galaxy cihazlarının pil gidişini doğrudan ana ekranda gösteren yeni bir widget’a sahip olacaklar. Ayrıca güncellenmiş bir hava durumu widget’ı da güncellemede yer alacak.

iOS 16’nın ‘birden çok kilit ekranı’ özelliğinin benzeri, yeni sürümde Samsung’larda da iletimi:

iOS 16’nın en çok sevilen duygularından biri olan Çoklu kilit ekran özellikleri özelliğiOne UI 5.1 ile birlikte Samsung S23 ailesi de geliyor.

İLGİLİ HABER

Samsung Galaxy S23 Tanıtım Tarihi Açıklandı: Etkinliğe Şimdiden Kaydolabilirsiniz [Video]

Geri kalan yeniliklerin birçoğundan faydalanma fazla hitap eden özellikler değil. One UI 5.1’in özelliklerini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

:
https://www.mysmartprice.com/gear/one-ui-5-1-features-samsung-galaxy-s23-series-phones-leaked-release/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.