e
sv

Rastgele Doğrulama SMS’i Yağmuru Başladı: İşte Bir Veri Sızıntısıyla Daha Karşı Karşıyayız Dedirten Olayın Detayları

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sosyal medya kullanıcıları English Home, Şok Market, DeFacto, Petrol Ofisi, N11 ve daha nice müşteri markalarından doğrulama kodu spamı almaya başladıklarını belirtiyorlar. Dolayısıyla bir veri sızıntısı daha olduğu şüphesi dolaşmaya başladı.

8 gün önce geride kaldığımız 2022 yılı, hatırlanabilir gibi büyük markaların veri sızıntısı skandallarıyla çalkalandığı bir yıl olmuştu. 2023’te son hızıyla devam ediyor.

Aralık aralıklarının son günlerinden itibaren teknoloji dünyasından tanıdığımız Mert Bayantemur da olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı, çeşitli büyük markalardan doğrulama kodu spamı paylaşmaya başladı.

Bildirilene göre arka inceleme birçok doğrulama kodu gönderiliyor

Sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına göre hiçbir alışveriş veya kayıt işlemi yapmamalarına rağmen Şok Market, N11, Kahve Dünyası, DeFacto, Mopaş Market, English Home ve Tıkla Gelsin gibi büyük markalardan doğrulama kodu spamı gönderiliyor.

Henüz olay daha yeni olduğu ve çok fazla kişinin maruz kalmadığı için markalardan bir açıklama veya veri hırsızlarından bir talep gelmedi.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.