e
sv

PUBG ile bildiğimiz Krafton 100.000 dolar yardım yaptı Krafton'dan güzel bir yardım geldi.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oyun sektöründe yardımlar olmaya devam ediyor. İnceleme de hala oynadığımız bir oyun olan PUBG’yi bilmeyen muhtemelen yoktur. PUBG oyununun düzenlemeleri Krafton da 100.000 dolar yardım etti açıkladı. Duyurunun yapıldığı Twitter gönderisini, haberimizin içinde paylaştık. Dilerseniz, önce sizin bu gönderi ile baş başa bırakalım.

Ayrıca, En iyi 5 ücretsiz mobil VPN uygulaması rehber yazımızı tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda, şu dönemde lazım olacak uygulamalardan bahsettik. Bu sayede, kolayca erişim sağlamanız mümkün olacaktır. sonra, En iyi 5 ücretsiz PC VPN uygulaması Rehber yazımızı da tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda da, bugünlerde yardımcı olacak uygulamalardan bahsettik. PC üzerinden VPN kullanmak isteyenler için önemli tavsiyeler var. sonra da, Türkiye içerisinde VPN kullanmak yasak mı soruya cevap verdik. Şu günlerde, birçok kişinin zihnindeki kesinlikle önemli bir soru. Biz de, bu sorunlara karşı yanıtlarık ve sizler için anlattık. Umarız ki, her erkeğinin elinde olur. PUBG ile sağlanması Krafton ekibinin 100.000 dolar yardım etmesi yazımız bitmeden önce 3 tavsiyemiz daha var.

Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğan bu acı olayda hasar alan bölgeleri için, mezarlar ve kardeş sitelerimizde AFAD ile ilgili bağışlayabileceğiniz reklamlar olacaktır. Eğer nasıl yardım alacağınız konusunda bir elektrik tüketmezseniz, bu reklamlara göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.