e
sv

PlayStation İçin Tam 15 Yeni Oyun ve DLC Gösterildi: İşte Tüm Fragmanlar!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sony, en yeni oyun ve genişletme paketlerini tanıttığı bir State of Play gerçekleştirdi. İşte bu etkinlikte yayınlanan tüm fragmanlar.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, dün akşam yeni bir “Oyun Durumu“gerçekleştirdi. Bu etkinliği, yaklaşmakta olan tüm yeni oyunları, genişleme paketlerini ve bu içeriklere ait fragmanları birlikte

Şimdi sizlerle, State of Play etkinliğinde açıkladı tüm oyunlara ve fragmanlarına yakından bakacağız. Hadi giriş.

Sony’nin State of Play ürününde sergilediği tüm oyun ve genişletme paketleri:

Kader 2: Hafif Düşüş

https://www.youtube.com/watch?v=pmAqQDRoI0Q

Destiny 2: Lightfall yeni bir oyun değil. Destiny 2 oyuncuları, 28 Şubat’ta yeni bir genişleme paketi deneyimleme imkanı yakalayacaklar. Destiny 2: Lightfall ile oyun yeni görev ve karakterler eklenecek.

Suicide Squad: Justice League’i öldürün

üçüncü şahıs nişancı bir oyun türü olarak gelecek Suicide Squad: Kill the Justice League, ilk aşamada PS5 için, sonraki dönemlerde PS4 ve PC için de sürülecek. State of Play için şifreli video, oyun 4 oyunculu geçişin kesitleri sunuyor.

çay

Fantastik bir noktadan bir adada geçen Tchia, 21 Mart’ta yayınlanacak. Açık dünya Yedi oyuncuyu çekecek oyun, en çok da grafik kalitesi ile gelecek gibi görünüyor.

İnsanlık

Bir köpeğe hayat ömrüz Humanity oyunu, bulmacaları çözüp insanları kurtarmaya çalışacaksınız. Platform türü yapım, PSVR ve PSVR2 ekipmanları ile de oynanabilecek. Humanity, Mayıs 2023’te sürülecek.

Resident Evil 4

İlk kez 2005 yılında tanışma imkanı yakaladığımız Resident Evil 4, uzunca bir evliler versiyonu yeniden yapmak ile gündemde. Yapılan çalıştırmala orijinal oyun görüntü kalitesi ve sunabildiği teknolojiler yenilendi. Ayrıca oyunlara yeni içerikler de eklendi. yerleşik kötülük 4, 24 Mart‘ta sürülecek.

sokak dövüşçüsü 6

sokak Dövüşçüsü serisi, yakın dövüş oyunlarını seven oyuncular için bir klasiktir. Serinin en yeni oyunu “Street Fighter 6”, oyuncuların yıllar sonra yepyeni bir deneyim yaşamasını sağlayacak. Sadece PS değil tüm platformlar için yayınlanacak Street Fighter 6, Haziran 2023’te çıkış yapacak.

Baldur Kapısı 3

Baldur’s Gate son üçüncü oyunu olarak çıkacak olan Baldur’s Gate 3, aslında PC ekosisteminde bir arada oynanabiliyor. Tek veya çok oyunculu oynayabileceğiniz RPG türündeki oyun, 31 Ağustos’ta tüm oyuncuların beğenisine sunulacak.

Yön bulucu

Wayfinder, en basit anlatım ile bir hayatta kalma oyunu. Fantastik bir dünyada geçen oyun fantastik karakterleri kullanmak, hakimiyet etmek için maceradan maceraya atlayacaksınız.

Elveda Volkan Yüksek

15 Haziran’da sürülecek Goodbye Volcano High, sinematik sahnelerle bir oyun. Müzik odaklı oyun canlandıracağınız karaktere yönelik seçenekler için kararlar verecek, hikayeyi tamamlamaya çalışacaksınız.

Sis Toprakları

PSVR2 için içerik The Foglands, bilim kurgu yürütme bir oyun. Oyunda kasvetli bir güç, karşınıza çıkan tüm yaratıkları yok etmeye çalışacaksınız.

Yeşil Cehennem VR

geçen yıl Çıkış çıkışı VR oyunu Green Hell, PSVR2 uyumluluğu ile gelecek süreler PlayStation 5’in kullanıcıların beğenisine sunulacak.

sinaps

Bir başka PSVR2 uyumlu oyun da Synapse olarak sürülüyor çıktı. oyuncular, gerilim dolu sahnelerde hayatta kalmaya çalışacak.

Vakıf Yolculuğu

Isaac Asimov’un bilim kurgu yönetmeni kitaplarına dayanan Journey to Foundation, PSVR2 uyumluluğu ile de büyük ses verecek gibi görünüyor.

Gözlerinin Önünde

Son yıllarda PC işletimi için piyasaya sürülen olanaklar ve çeşitli kategorilerde ödülleren Before Your Eyes, 10 Mart’ta PSVR2 uyumluluğu ile PlayStation 5 için sürülecek.

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Fırtına Bağlantıları

Ultimate Ninja Storm serisinde özel bir koleksiyon olarak bulunacaklar Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, animenin yirminci yıl dönümünde sadece PlayStation için değil, PC ve Xbox ekosistemi için de sürülecek.

kaynak :
https://blog.playstation.com/2023/02/23/state-of-play-february-2023-all-trailers-and-complete-recap/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.