e
sv

PlayStation 5 Pro Hakkında Bomba İddia: “Birkaç Hafta Sonra Resmen Tanıtılacak!”

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sony’ye yakın olduğu iddia eden anonim kaynaklara göre PlayStation 5 Pro’nun içerdiği yetenek ve tanıtım için gün diyor. İddialara göre yeni konsol Nisan 2023’te piyasaya sürülecek ve yeni bir çip ve yeni bir soğutma sistemine sahip olacak.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. sony‘nin içinden geçtiği bir yere götürülmesi ve anonim olarak tercih edilen bir kaynak, Fransa merkezli bir internet sitesinde çarpıcı resimlerde bulundu. Bu almaya göre Sony, Nisan 2023’te yeni bir PlayStation lansmanı gerçekleştirecek.

İddiaya göre birkaç ay sonra gerçekleştirilecek lansmanda, PlayStation 5’in yeni bir sürümü duyurulacak. Bu yeni sürümün, tabii olarak PlayStation 5’ten daha güçlü olacağını ifade ediyor.

Yeni PlayStation 5, ‘Slim’ değil ‘Pro’ olacak

PlayStation 5 Pro konsepti

*Konsept tasarım.

Kaynağın iddiasına göre nisan gerçekleştirilecek lansman, bir yaşamda gündemde olan PlayStation 5 Slim için değil, PlayStation 5 Pro için gerçekleştirilecek. Yapılanları göre göre bu yeni konsolda yine AMD tarafından geliştirildi olan yeni ve PlayStation 5’inkinden çok daha güçlü bir çip bulunacak.

PlayStation 5 Pro’nun soğutma desteği ile geleceği söyleniyor

PlayStation 5

İddiaya göre PlayStation 5 Pro, PlayStation 5’te kullanılan soğutma sistemini terk edecek. Bunun yerine, oyuncu bilgisayarlarında gördüğümüz sıvı soğutma sistemi geçiş geçidi söyleniyor. Tüm bu açıklamalar, Sony’nin gerçekleştireceği lansmanda netleşecektir.

İLGİLİ HABER

2022 Yılında En Çok İndirilen PlayStation Oyunları Belli Oldu: Zirvedeki Oyunlar Şaşırtmadı

Bu arada; Sony’nin PlayStation 5 Pro ile ilgili hiçbir etkisinin olmayacağını da belirtelim. Şirket, gerçekten de PlayStation 5 Pro üzerinde çalışıyor olabilir. Ancak iddiayı tek atan kaynağın aldığı yerde doğru olmama olasılığı da var.

PlayStation 4 Pro, PlayStation 4’ten ne kadar sonra tanıtılmıştı?

PlayStation 4, Kasım 2013’te oyunseverlerin beğenisine sunulmuştu. PlayStation 4 Pro ise bundan tam 3 yıl sonra, Kasım 2016’da gün yüzüne çıktı. Sony, benzer bir duyuru döngüsünün sürdürülmesi PlayStation 5 Pro, nisanda değil kasım sonunda bir gün çıkacak demektir. Bununla birlikte 2020 yılında patlak veren pandemi, PS5’in tedariğinde büyük güçler yol açmış, bugün bile PS5’e ulaşılması zor bir konsol haline getirmişti. Tüm bunlar, Sony’nin PS5 Pro’nun lansmanını bir çekmesine neden olabilir. Ancak Sony, PS5’in henüz doygunluğa ulaşmadığını düşünerek PS5 Pro’yu ertelemeyi de düşünebilir.

:
https://www.phonandroid.com/ps5-pro-sortie-avril-2023-refroidissement-liquide.html

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.