e
sv

OPPO Find X6 Pro ile Çekilen,Telefonla Çekildiğine İnanamayacağınız Kalitede Fotoğraflar Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OPPO, 21 Mart’ta tanıtacağı yeni amiral gemi telefonu Find X6 Pro ile çekilmiş fotoğraf örneklerini paylaştı. Hasselblad iş birliğinde yerleşik kamera, tüketicileri en çok yapmayı başaracak gibi görünüyor.

Çinli teknoloji şirketi OPPO, bir süredir Find X6 serisi üzerinde çalışmaları devam ediyor. Telefonun tanıtılmasına artık çok az bir süre kaldı ve hal böyle olunca da şirket, yaklaşan telefonlarıyla ilgili tanıtım kampanyalarını da hızla başlattı. Bu bağlamda; OPPO, Find X6 Pro ile çekildi fotoğraf örneklerini paylaştı Paylaşılan görüntüler ağzınızı açık bırakacak gibi.

OPPO tarafından depolanan görüntüler, Find X6 Pro’nun kameralarında sektör duayen isimlerinden Hasselblad ile iş birliği gösterilerinin önüne seriyor. Üstelik bu iş birliği oldukça iyi sonuçlar vermiş gibi görünüyor. Eğer görüntüler üzerinde ciddi oynamalar yoksa, OPPO Find X6 Pro Muhtemelen en kaliteli kameraya sahip sürümleri başı çekecektir.

Karşınızda OPPO Find X6 Pro ile çekilen fotoğraflar:

OPPO Find X6 Pro fotoğrafları

Paylaşılan fotoğrafların ilkinde bir kartala ait fotoğrafını görüyorum. Ayrıca fotoğrafla birlikte fotoğrafın çekildiği kamera ile ilgili bilgiler de sağlanmış durumda. Bu bilgi birikimi; fotoğrafın 144 mm odak uzaklığında, f/2.6 üzerindeki açıklığında çekildiğini söylüyoruz. çekim sırasında dijital yakınlaştırma Yürütülmüş olması da yüksek bir olasılık.

rakip

Başka bir fotoğraf ise Find X6 Pro’nun düşük ışık performansı görüyorum. f/1.8 içeriği açıklığında çekilmiş olan fotoğrafta uzaktaki dağın bile oldukça net sahiplerine dikkatlerden kaçmıyor.

oppo kamera performansı

Paylaşılan son fotoğrafta ise OPPO Find X6 Pro’nun dikey pozlamadaki performans sergileniyor. Fotoğrafın ön planında harika bir görüntü sunulmuş olsa da arka kısımdaki dağ oldukça uzak. Ayrıca bu fotoğrafta içerdiği açıklığının f/4.5 olduğu belirtiliyor ancak telefonun telefoto lensinin f/2.6 diyagramının açıklığına sahip olduğu bilinen bir durumdu. muhtemelen burada bir yazım hatası var.

Fotoğrafların orijinal hallerine ulaşmak isterseniz, buradaki evini kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

Orta Seviye Telefonlara 200 MP Kamera Getirecek Snapdragon 7+ Gen 2 Tanıtıldı

OPPO Find X6 Pro, 21 Mart’ta tanıtılacak

OPPO Find X6 Pro

OPPO’nun yaptığı resmi bilgisayarlarına göre şirket yepyeni bir gemi kabloları 21 Mart‘ta resmiyete dökülmüş olacak. Ancak acı bir haberimiz var. Sektör kaynakları bu akıllı hizmet Çin servisi çıkmayabileceğini ilerliyorlar. Önümüzdeki hafta yapılacak açıklamalar, kamera kalitesiyle heyecan uyandırarak telefonla ilgili tüm bilinmezleri gün yüzüne çıkarmış olacak.

Peki OPPO Find X6 Pro hangi büyümeye sahip olacak?

İLGİLİ HABER

OPPO Find X6 Pro’nun Kamerası Ortaya Çıktı: İşte Find X6 Serisi Hakkında Tüm Bildiklerimiz

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.