e
sv

OnePlus da Katlanabilir Telefon Çıkaran Markalar Arasına Katılıyor: Tanıtım Tarihi Hakkında İlk Bilgiler Geldi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OnePlus, ayların dolaşan anlatımlarının ardından bir telefon çıkaracağını resmen duyurdu. Henüz pek bir şey hakkında bilinmeyen cihaz, 2023’ün ikinci yarısında tanıtılacağı belirtildi.

Her yıl farklı markalardan gördüğümüz koleksiyonları, giderek popülerleşmeye başlamış durumda. gönderilerin sevilen markaları arasında yer alan OnePlus’ın da böyle bir telefon çıkaracağı bir zamanlar konuşuluyordu.

Bugün ise beklenen açıklama geldi ve Çin merkezli teknoloji devi, ilk saklama telefonunu getirildiğini duyurdu. Açıklama, şu sıralarda Barcelona’da devam eden Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023’te yapıldı.

OnePlus’ın katlanabilir telefonu, bu yılın ikinci yarısında çıkacak

OnePlus, yapılan açıklamayla bir zamanlar ortaya çıkan Aralıkların ardından açıklamış telefonu çıkaracağını resmen açıklamış oldu. Teknoloji devine göre cihaz, 2023 yılının ikinci yarısı çıkış yapacak. Telefonun çıkış tarihi konusunda kesin bir bilgi verilmedi. görevli başkanı Kinder Liu da kiralama, “İlk şifreleme telefonumuz, OnePlus imzalı hızlı ve karmaşık bir deneyime sahip olacak” kullanım kullandı.

Daha önce Digital Chat Station’dan gelen bir yayılma, cihazın üçüncü çeyrekte gelebileceğini göstermişti. Bugünkü duyuruya ve bu seçeneklere sahip olmak, istifade etmek eylül ayı civarlarında çıkış yapabileceğini tahmin edebiliriz.

İLGİLİ HABER

OnePlus 11 Concept Tanıtıldı: Oyun PC’lerindeki Sıvı Soğutma, Telefonlara Geldi! [Video]

OnePlus’ı sektöre iddialı bir şekilde sokması beklenen telefon hakkında henüz hiçbir detay yok. Ancak anlatımlar, kardeş şirket Oppo’nunkilerine tasarım açısından benzer bir cihazla karşılaşmamız yönünde. Digital Chat Station’ın tabloları, OnePlus’ın telefonlarında Oppo Find N2’den daha iyi ekrana yer verildiğini ortaya koymuştu. öğrendiğinde nasıl bir cihazla beklediğini ilerleyen aylarda izler.

:
https://www.theverge.com/2023/2/28/23617811/oneplus-foldable-announcement-mwc-2023-oppo

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.