e
sv

NVIDIA Yeni DLSS Destekli Oyunlarını Duyurdu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

NVIDIAen yeni Game Ready ve Studio sürücülerini piyasaya sürerek, DLSS teknolojisiyle desteklenen bir dizi yeni oyunu da beraberinde getirdi. Bu serideki önemli oyunlar arasında ‘Alan Wake 2’ RTX Campaign ve ‘Call of Duty: Modern Warfare III’ beta yer alıyor.

DLSS Desteklenen oyunların güncellenmiş listesi aynı zamanda Lords of the Fallen, RoboCop: Rogue City demosu, Highrise City ve daha önce de belirtildiği gibi Call of Duty: Modern Warfare III açık beta sürümünü de içeriyor.

PC için Call of Duty: Modern Warfare III Çok Oyunculu Açık Beta, DLSS Süper Çözünürlük ve NVIDIA Reflex özellikleriyle 12 Ekim’de başlayacak. Oyunun tam sürümünün 10 Kasım’da piyasaya sürülmesi planlanırken, ön sipariş veren PC oyuncuları 12 Ekim’de erken erişime sahip olacak. Call of Duty: Modern Warfare III, 14 Ekim’den 16 Ekim’e kadar herkes tarafından indirilip oynanabilecek.

Birinci şahıs nişancı oyunları dünyasında, PC gecikmesi gibi faktörler sonuçta önemli bir fark yaratabilir. GeForce oyuncuları, beta sırasında DLSS 2 Süper Çözünürlüğün performans artışının yanı sıra NVIDIA Reflex’in gecikmeyi azaltan faydalarını da sabırsızlıkla bekleyebilirler.

NVIDIA Yeni DLSS Destekli Oyunları Duyurdu!

Bu Haftanın Yeni DLSS Oyunları

  • Call of Duty: Modern Savaş III PC açık betası, DLSS 2 ve NVIDIA Reflex desteğiyle 12 Ekim’de başlıyor.
  • Düşmüşlerin Lordları13 Ekim’de DLSS 3 desteğiyle çıkıyor ve 4K’da maksimum performansı ortalama 2,9 kat artırıyor.
  • RoboCop: Rogue City Demo artık DLSS 3 ve DLAA desteğiyle oynanabilir.
  • Çok Katlı Şehir Yakın zamanda erken erişim aşamasını tamamlayarak DLSS 2 desteğiyle oynanabilir hale geldi.
NVIDIA DLSS 3.5'i Duyurdu: İlk Önce Hangi Oyunlar Gelecek?
OYUN

NVIDIA DLSS 3.5’i Duyurdu: İlk Önce Hangi Oyunlar Gelecek?

Gamescom 2023’te NVIDIA, DLSS 3.5’in yeni sürümünü duyurdu. DLSS 3.5, oyunlardaki Ray Tracing’in kalitesini artırmaya odaklanacak ve bunu destekleyen ilk üç oyun Alan Wake 2, Portal RTX ve Cyberpunk 2077 Phantom Liberty olacak.

Peki yeni DLSS destekli oyunlardan hangilerini oynamayı düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.