e
sv

Netflix’in Ses Deneyimini Arşa Çıkaran “Uzamsal Ses” Özelliği, 700’den Fazla İçeriğe Geldi (Tabii Parası Olana)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix, ‘Özel Plan’ aboneliğine sahip kullanıcılar için getirdiği bazı yenilikleri duyurdu. Buna göre izlediğiniz film ve dizilerdeki ses deneyimini yükselten ‘Uzamsal Ses’ desteği artık daha fazla içerikte var. Şirket, ayrıca içerikleri indirebileceğiniz izlenimlerin de artırıldığını söyledi.

Dünyanın en popüler sinema ve dizi platformu Netflix, son deneyimlerde kullanıcı deneyimini elde etmek için hamleler sürüyor. Dev şirket, geçmiş hafta izleme zevkleri hayali insanları bir araya getirmek için flört uygulaması Bumble ile ortaklık bile kurmuştu.

Platform, şimdi ise en yüksek yararlanma aboneliği olan ‘Özel Plan’ için yeni özelliklerini içerdiğini duyurdu. Biri, indirmeler içindeki sınırlamalar hakkındayken diğer ise yakın zamanda gelen ‘uzamsal ses’ özelliği ile ilgiliydi.

Uzamsal ses desteğine sahip içeriklerin sayısı artırıldı

Netflix, uzaylı ses desteğini geçmişteki temmuzdan tanıtmıştı. Ancak özellik, yalnızca sınırlı sayıda film ve dizide geçerliydi. Bugünkü duyuruyla birlikte de bu desteğin 700 içeriğin eklenmesi görüldü. Bunlar, Wednesday’den Glass Onion: A Knives Out Mystery’e kadar birçok sevilen film ve diziyi içeriyor.

Uzamsal ses özelliği, kullanıcılar ses deneyimi bir üst düzey çıkmak. İçeriklerin sesin güvencesini ciddi ölçüde artırmak bu teknolojiyle birlikte kullanıcılar, sanki bir sinemada, konserdeymiş gibi sesin her türlü güvencesini daha derin ve net duyarken tam bir sinematik ses deneyimi yaşıyor.

İLGİLİ HABER

Netflix, Bumble ile ‘Çöpçatanlık’ İşine Giriyor: Aynı Şeyleri İzlemeyi Sevenler Birbiriyle Eşleşecek!

Herhangi bir özel ses tüketimi gerektirmeden, hoparlörler veya kulaklıklar aracılığıyla televizyon, bilgisayar ve akıllı telefonlar da dahil olmak üzere çeşitli tüketici ürünleri ve ‘Konumsal Ses’ olarak da adlandırılan özelliği, yalnızca ‘Özel Plan’ aboneleri için belirtelim. Bu aboneliğin yetkisiki fiyatı ise 130,99 TL.

İçeriklerin indirilebileceği cihaz sayısı 6’ya çıkar

Netflix, buna ek olarak ‘Özel Plan’ aboneliğine sahip kullanıcılar için bir yenilik daha dile getirdi. Platform, çevrimdışı görüntüleme için içeriği indirebileceğiniz cihazı çalıştırmayı artırdığını ifade etti. Geçen yalnızca dört cihaza içeriklerin indirilmesine izin veriliyordu. Bugünkü değişiklikle de bu sayı altıya yükselmiş oldu.

İLGİLİ HABER

Netflix, Şifre Paylaşımını Nasıl Yasaklayacağını ve Uygulamasının Ne Zaman Başlayacağını Açıkladı!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.