e
sv

Neon Abyss inceleme Şu heyecanı yaşatan oyunları sevmemek mümkün değil.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Neon Uçurum incelemesi

Neon Abyss’in oynaması uzun zaman aldı. Kendimi bitirip sonunu izlemeye zorladım ancak 19 saatlik oyun süresinden sonra bile tüm boss savaşlarını bitiremediğimi fark ettim. Neyse sorun değil. Oynamaya devam edeceğim ama Neon Abyss incelememi geciktirmek istemedim. Daha. Ayrıca her zamanki gibi bu Neon Abyss inceleme yazımda detaylara geçmeden önce oyuna biraz övgüde bulunmak istiyorum. Harika bir oyun. Cidden harika. Tabii Desperados 3 olduğu için 2020’nin şu ana kadarki en iyi oyunu diyemem ama şu ana kadar çıkan oyunlar arasında kesinlikle ilk 3’te olduğunu düşünüyorum.

Neon Uçurum incelemesi

Oyunda birçok yoldan yeni silahlar elde edebiliyorsunuz ancak her öldüğünüzde hem silahlarınız hem de eşyalarınız kayboluyor ve sıfırdan başlıyorsunuz. Bu silahları her kattaki mağazalardan, sandıklardan, dövüş veya piyano odası gibi özel etkinliklerden ve hatta şanslıysanız basit düşmanlardan bile düşürebilirsiniz. Boş bir odada bile sizi beklediğini görmek mümkün. İşler aynı şekilde.

Neon Uçurum incelemesi

Silahlara gelince karakterden karaktere değişen silahlar mevcut. yakın dövüş savaşçısı karakterlerin Yakın dövüş hasarları çok daha iyi olsa da, uzaktan ateş etmeyi seven karakterlerin silahlar konusunda doğal olarak daha iyi bir durumu var.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.