e
sv

Mobil Oyuncuların Favorisi Olacak TECNO POVA 4 ve POVA 4 Pro, Türkiye’de Satışa Sunuldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

TECNO, oyunculara odaklanarak dizayn ettiği yeni akıllı telefonlar POVA 4 ile POVA 4 Pro’yu Türkiye’ye getirdi. POVA 4, 13 saat geçmişleri oyun deneyimi vadediyor.

Fiyat/performans odaklı akıllı telefonlar ile Türkiye’nin yokluğundaki yerini giderek sağlamlaştıran TEKNO, POVA 4 serisi akıllı telefonlarını Türkiye’ye dile getirdi. Fena sayılmayan büyümeye sahip olan akıllı telefonlar, alıcı çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

POVA 4 serisi, en çok da büyük ekran yedi haneleri etkilemeyecek. Zira TECNO POVA 4’te 6.82 inç, POVA 4 Pro’da ise 6.66 inç büyüklüğünde bir ekran karşılıyor. POVA 4’te 90 Hz tazeleme oranı ile HD+ resimler görüyoruz. POVA 4 Pro ise FHD+ hızları ve 90 Hz tazeleme sağlığa sahip. Aynı tasarımlara sahip olan telefonların parmak izi okuyucu sensörleri ise yan panele monte edilmiş olarak götürüldü.

Karşınızda TECNO POVA 4

TEKNO POVA 4

TECNO’nun Türkiye’deki yeni akıllı telefonları, performanslarıyla dikkat çekecek gibi görünüyorlar. Zira her iki telefon da MediaTek Helio G99 işlemciden güç barındırıyor. 8 GB RAM ile donatılan telefonlardan POVA 4’te 128 GB, POVA 4 Pro’da ise 256 GB’ye kadar depolama seçenekleri sunuluyor. Ayrıca her iki modelde de ortak olarak bulunan 6.000 mAh Cihaz bataryası, POVA 4’te 18 watt, POVA 4 Pro’da ise 45 watt hızlı şarj desteği sunuyor.

TECNO POVA 4 Pro

Telefonların arka kısımlarına eşyalar ise şık bir görünüm sunan kasaya dahil ikili kamera kurulumları ile karşılaşıyoruz. Telefonların ana kameraları 50 MP çözünürlük sunuyor ve yapay zeka ile de destekleniyor. İkinci arka kameranın özelliklerini gösterir. TECNO POVA 4 ile TECNO POVA 4 Pro’nun 8 MP çözünürlük Sunan ön kameraya sahip olmayı da belirtmeden geçmeyelim.

Oyunseverler için özel optimizasyonlar yapıldı

TECNO POVA 4 serisi

TECNO POVA 4 ile TECNO POVA 4 Pro, mobil oyun tutkunları için özel olarak dizayn edildi. Soğutma için özel bir aydınlatma grafit teknolojisinin bulunduğu telefonlarda, Panther Engine 2.0 ve Hyper Engine 2.0 isimli oyun odaklı iki motor bulunuyor. Yapılan çalışma, TECNO POVA 4’ün 13 saate kadar tüm oyun deneyimi sunmasına yardımcı olacak gibi görünüyor. Telefonlardaki 5 GB sanal RAM desteği, performanstan da götürülmeyeceği anlamında geliyor.

TECNO POVA 4 teknik özellikleri:

tekno

Ekran 6,82 inç, HD+, 90 Hz
İşlemci MediaTek Helio G99
Veri deposu 8 GB
depolama 128 GB
ön kamera 8 MP
Arka Kamera 50 MP + ikinci kamera
Batarya 6.000mAh (18W)
İşletim Sistemi Android 12

TECNO POVA 4 Pro teknik özellikleri:

tekno telefon

Ekran 6,66 inç, FHD+, 90 Hz
İşlemci MediaTek Helio G99
Veri deposu 8 GB
depolama 256 GB
ön kamera 8 MP
Arka Kamera 50 MP + ikinci kamera
Batarya 6.000mAh (45W)
İşletim Sistemi Android 12

TECNO POVA 4 fiyatları:

Tüm bu özelliklerle Türkiye’ye gelen yeni telefonlardan TECNO POVA 4 8.799 TL256 GB depolama alanı sunan TECNO POVA 4 Pro ise 11.999 TL içeriği satın alınabilecek.

İLGİLİ HABER

Güneş Işığında Renk Değiştiren Telefon TECNO CAMON 19 Pro Mondrian’a 2 Büyük Ödül

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.