e
sv

Minecraft çit yapımı – Çit nasıl yapılır? Çit yapmak isteyenler için detaylıca açıkladık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Minecraft çit yapımı - Çit nasıl yapılır?

Çitler Minecraft’ta birden fazla kullanıma sahip öğelerdir. Ancak genellikle evi güzelleştirmek veya düzen getirmek amacıyla kullanılır. Minecraft çit yapımı rehberi yazımızda “Çit nasıl yapılır?” Sorunuzu cevaplayacağız. Ayrıca bunu görsellerle de destekleyeceğiz. Sonuçta eşyaları koyduğumuz yerler de çok önemli. Şimdi konumuza geçelim.

Ahşap kütük blokları elde etmek için öncelikle ağaçları bir balta veya bir çift elle kesmeleri gerekir. Daha sonra bunları ahşap tahtalara dönüştürmeleri gerekiyor. Oyuncular, sopa yapmak için üretim yuvasına dikey olarak iki ahşap kalas yerleştirebilirler. Minecraft çiti inşa etmek bu kadar kolaydır.

Minecraft çit yapımı yazımızda da bundan bahsedelim. Daha sonraki incelemelere göre tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri oldu. Çünkü eleştirmenler onu övdü ve birçok ödül kazandı. Kesinlikle geniş çapta övgü kazandı. Ek olarak, oyunun popülaritesine sosyal medya, parodiler, uyarlamalar, ürünler ve yıllık Minecon toplantıları da büyük ölçüde yardımcı oldu. Oyun aynı zamanda eğitim ortamlarında öğrencilere bilgisayar bilimi, destekli tasarım ve kimyanın öğretilmesine de yardımcı oldu. Üstelik Microsoft, 2014 yılında Mojang’a ve onun Minecraft fikri mülkiyet haklarına 2,5 milyar dolar ödedi. Minecraft gibi bir dizi yan oyun da geliştirildi. Bunlar Hikaye Modu, Minecraft Zindanları, Minecraft Earth ve ayrıca yakında çıkacak olan Minecraft Efsaneleridir.

Şimdi elbette Minecraft çit yapımı yazımızda bu kadar açıklama yapmayacağız. Minecraft’ta ham maddeleri bulabilir ve çıkarabilirsiniz. Ek olarak, aletler ve eşyalar üretebilirsiniz. Dahası, neredeyse sınırsız topoğrafyaya sahip, bloklu, rastgele bir 3 boyutlu dünya var. Bu sayede binalar, hafriyat işleri ve ilkel makineler inşa edebilirsiniz. Oyuncular, seçtikleri oyun moduna bağlı olarak aynı dünyadaki diğer oyuncularla birlikte veya diğer oyunculara karşı işbirlikçi veya rekabetçi bir oyun oynayabilirler. Ayrıca hayatta kalma modu ve yaratıcı mod dahil olmak üzere çeşitli oyun modları vardır. Ayrıca, ek oyun mekaniği ve fırsatları ekleyen, kullanıcı tarafından oluşturulan çok çeşitli içerik de mevcuttur. Çünkü örnekler arasında modlar, sunucular, dış görünümler, doku paketleri ve özel haritalar yer alıyor.

Minecraft çit yapımını bir kenara bırakalım şimdi oyundan bahsedelim. Sandbox oyunu Minecraft, Mojang Studios tarafından yaratıldı. Ayrıca Markus “Çentik” Persson oyun Bunu oluşturmak için Java programlama dilini kullandı. Çok sayıda erken özel testten geçtikten sonra ilk olarak Mayıs 2009’da kapılarını açtı. Üstelik Notch’un istifa etmesi ve Jens “Jeb” Bergensten’in geliştirmeyi devralmasının ardından Kasım 2011’de tamamen piyasaya sürüldü. Üstelik 2021 yılı itibarıyla 238 milyonun üzerinde kopya satışı ve yaklaşık 140 milyon aylık aktif kullanıcı sayısıyla Minecraft, tüm zamanların en popüler video oyunudur ve çok sayıda platforma taşınmıştır.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.